, 2021/10/21

Vonzd a kolibriket az udvarra ezzel a könnyen termeszthető függőleges virággal. Mindig izgalmas látni egy-két kolibrit, amint körbeugrál és meglátogatja a növényeidet.

kolibrik az udvarban

Hogy növeld az esélyét, hogy vonzod ezeket a gyönyörű beporzókat, termesszen minél több különböző virágot a kertjében. Az egyik egyszerű módja annak, hogy maximalizáld a termesztőterületet a sok virág számára, hogy függőlegesen használd a függő virágoskert készletet, amely az Etsy-n található Touch of ECO-tól érhető el. Mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a virágok színes megjelenítéséhez, beleértve olyan növények magjait, amelyeket a kolibrik különösen szeretnek látogatni.

Ráadásul egy színes virágkollekciót is élvezni fogsz, amelyet a teraszod mellé, a kerítésre vagy bárhová felakaszthatsz, ahol szívesen figyelnéd a szárnyas látogatóidat.

Függőleges függő virágoskert növénytartó Grow Bag készlet egynyári növényekkel a kolibrik vonzásához.

Vásárold meg: Függőleges függő virágoskert növénytartó

A Vertical Hanging Flower Garden Planter Planter Grow Bag Kit (20 dollártól, Etsy) egy 24 X 9 hüvelykes ökoszövet zsákot tartalmaz, amely több zsebbel rendelkezik, amelyeket a mellékelt virágkeverékkel tölthetsz meg. Ha a kolibri opciót választod, a készlet tartalmaz egy vetőmagcsomagot, amely a következőket tartalmazza: bíbor lóhere, egynyári cukorkavirág, kínai nefelejcs, négyórai, fehér édes alyssum, kukoricamák, kozmosz, lila kúpvirág, csattogó kúpvirág, lila préri lóhere és fekete szemű Susan.

Amellett, hogy élénk virágokat hoznak, amelyek vonzzák a beporzókat, az egyik legjobb dolog ezekben a magokban, hogy könnyen termeszthetők. Miután minden egyes zsebet megtöltöttél a virágfölddel, csak szórd bele a magokat, és enyhén fedd be őket még egy kis keverékkel.

Akaszd fel a zacskót a nejlonkötélnél fogva egy napos helyre, majd finoman öntözd meg, hogy a magok beilleszkedjenek. Körülbelül egy hét múlva a csíráknak meg kell jelenniük. A magok csírázása alatt tartsd folyamatosan nedvesen a talajt. A legjobb, ha tavasszal vagy nyáron indítod el a magokat, hogy a növényeknek legyen elég idejük virágozni a tél előtt.

Saját kolibrikertet termeszteni nem csak azért izgalmas, mert a lenyűgöző élőlények közelébe hozhatod őket, hanem azért is, mert a beporzók minden fajtája szerves része a világunknak. Az amerikai erdészeti szolgálat szerint "a beporzók nélkül az emberi faj és a Föld összes szárazföldi ökoszisztémája nem maradna fenn". Ha tehát néhány virággal vonzza ezeket a (szó szerint) életmentőket a kertedbe, akkor jó érzéssel tölthet el, hogy az élővilágnak is segítsz.