, 2021/10/20

Elég gyanúsnak tűnik, hogy sokan közülünk, akik néhány nagyon elkényeztetett kisgyermek szüleinek nevezzük magunkat, nem kaptak semmit anyák napjára. (Rátok nézek, macskák és kutyák.) De lássuk be. Szőrös barátainknak nincs internet-hozzáférésük, nemhogy szembenéző hüvelykujjuk, így ők szabad utat kapnak.

hűtőszőnyeg

Ha azonban tudnának vásárolni, jó eséllyel az Amazon lenne a leggyakrabban látogatott oldaluk, ahogyan a miénk is az, köszönhetően a rengeteg szórakoztató játéknak és a finomságok, ételek és egyéb ajánlatoknak. És mivel a nyár gyorsan közeledik, itt is beszerezhet mindent, ami ahhoz kell, hogy kedvence kényelmesen érezze magát egész szezonban, például ezt a hűtőpárnát, amely mindössze 16 dollárba kerül.

A Meilimiyu hűsítő kisállat takaró egyszerű megoldás arra, hogy háziállatai legyőzzék a nyári hőséget. Míg az Amazon vásárlóitól több száz tökéletes értékelést kapott, talán még fontosabb, hogy néhány nagyon elégedett háziállat jóváhagyását is kiérdemelte. "A 120 kilós malamutunk imádja ezt a hűtőpárnát" - osztotta meg az egyik értékelő. "Ezt onnan tudom, hogy ha valami nem tetszik neki, általában megpróbálja megenni."

A kétoldalas kialakítással készült kisállatszőnyeg egyik hálós oldala szellőző és hűvös tapintású, a másik pedig puha pamutból készült. A párna közvetlenül a földre, a kisállat-ágy tetejére, az autóülésre helyezhető, vagy könnyen összecsomagolható a szabadtéri kalandokhoz. Az esetleges szennyeződések eltakarításához közvetlenül a mosásba dobhatja, így olyan lesz, mint új korában.

"Van egy szibériai huskym, és Dél-Kaliforniában élünk, így a hűtési módszerek elengedhetetlenek" - mondta egy másik vásárló. "Ez a takaró van a kutyaágyon, és ez a kedvenc helye, ahol napközben hűsölhet. A takaró hűvös tapintású, valószínűleg több fokkal, így nem kell hűteni, és nem kell aggódni, hogy a gélekbe belerágja magát, ez csak egy szellős anyag."

A népszerű takaró öt különböző színben és két méretben kapható, így kicsiknek és nagyoknak egyaránt lesz elég helyük, hogy idén nyáron összebújjanak és hűsöljenek. Ha még több bizonyítékra van szüksége, egy pillantás a boldog macskákra és kutyákra az értékelő fotókon elég lesz.

Még ha egy újabb év telt is el úgy, hogy még egy anyák napi üdvözlőlapot sem kaptál a kutyádtól, az biztos, hogy a háziállatok más módon is jól ki tudják mutatni a feltétel nélküli szeretetüket. Tartsa őket hűvösen és kényelmesen azzal, hogy megragadja ezt a vásárló és háziállat által jóváhagyott hűtőszőnyeget, amíg akciós.