, 2021/10/20

Kutatásokat végzünk, iparági szakértőkkel beszélgetünk, és termékeket tesztelünk laboratóriumunkban és otthoni környezetben - mindezt azért, hogy olyan ajánlásokat adhassunk, amelyekben megbízhat.

vásárlási döntések meghozatala

Bár néhány megvásárolt termék után partneri jutalékot kapunk, minden ajánlásunkat a teljesítmény, a teszteredmények és a termékekkel kapcsolatos személyes tapasztalatok alapján választjuk ki. Minden általunk tesztelt termékről teljesítményadatokat gyűjtünk, és ezeket könnyen érthető ajánlásokká alakítjuk, hogy segítsünk Önnek megtalálni a megfelelő termékeket.

Hogyan tesztelünk több száz terméket minden egyes hónapban

Az egyetlen módja annak, hogy megtudjuk, hogy egy termék megfelel-e az elvárásainknak, ha teszteljük. Termékkategóriák után kutatunk, és átnézzük mind a gyártó adatait, mind a felhasználói véleményeket, hogy kiválasszunk egy válogatást az egyes kategóriákban tesztelendő termékekből. Megvásároljuk ezeket a termékeket - és alkalmanként sajtómintákat is kapunk -, és teszteljük őket saját otthonunkban és Industry City-i tesztelő létesítményünkben, a The Labben.

A termékeket átfogó és megismételhető tesztelési módszerekkel értékeljük, amelyeket az egyes termékkategóriák legfontosabb jellemzőinek nyomáspróbájára alakítottunk ki. Ezután osztályozzuk a termékeket aszerint, hogy hogyan teljesítenek a különböző tulajdonságok tekintetében, amelyekről tudjuk, hogy fontosak a te számodra (gondolj a kényelemre, használhatóságra, értékre, formatervezésre), hogy segítsen eldönteni, melyik termék a legjobb termék összességében (az a termék, amelyik szerintünk a legtöbb háztartásba jól illeszkedik), és mely termékek lehetnek jó választás más körülmények között, például egy alacsony árú, nagy értékű költségvetési választás vagy egy funkcióval teli, minden csicsergéssel és sípszóval felszerelt luxus választás.

Kenmore 81414 400-as sorozatú zsákos porszívó

A termékek tesztelése során minőségi adatokat is gyűjtünk a tapasztalatokról - mi tetszett a termékben, könnyű volt-e beállítani, volt-e értelme az utasításoknak, a termék az elvárásoknak megfelelően működött-e, könnyű volt-e tisztítani? Szerkesztjük a tapasztalatainkat, és az adatokkal együtt belevisszük a meglátásainkat, hogy könnyen érthető indokokkal szolgáljunk, miért gondoljuk, hogy ezek a termékek nagyszerűek - és milyen hibákra is számíthatsz.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy tartalmunk tükrözze közönségünk sokszínűségét. Ez azt jelenti, hogy amikor csak lehetséges, olyan márkákat mutatunk be, amelyek tulajdonosa vagy alapítója olyan emberek, akik magukat BIPOC (fekete, őslakos, színesbőrű emberek) és más kisebbségi csoportok képviselőinek vallják. Elkötelezettek vagyunk az iránt is, hogy több munkatársat és munkatársat vegyünk fel csapatunkba, amit a Sokszínűségi és befogadási tervünkben ismertetünk.

Tesztelés a laboratóriumban

A Labor - a brooklyni Industry Cityben található tesztelési helyünk - több mint 7000 négyzetméteres és két tesztkonyhával rendelkezik. A laboratóriumban a porszívóktól kezdve a matracokig mindent egymás mellett tesztelünk, hogy lássuk, hogyan viszonyulnak egymáshoz. Tesztelés közben fotókat, videókat és személyes benyomásokat rögzítünk szerkesztőinktől és tesztelőinktől, hogy olvasóinknak betekintést nyújtsunk a kulisszák mögé, hogy milyenek a tesztjeink valójában, és hogyan teljesítenek a termékek. Tesztelők a mesterséges karácsonyfát szerelik össze a laboratóriumi tesztelés során.

A laboratóriumban okoskodunk a teszteléssel (többek között gyerekjátékokat rejtünk a matracbetétek alá, hogy lássuk, mennyire képesek kipárnázni, és egy bowlinggolyót hagyunk egy éjszakára egy párnán, hogy kiderüljön, valóban kemény párnának tekinthető-e). Nyomáspróbával teszteljük, hogyan teljesítenek a dolgok számos különböző helyzetben, hogy megtudja, mi illik a legjobban az Ön életstílusához. Akár kutyabarát vagy, akinek szüksége van egy olyan porszívóra, amelyik képes kezelni a rengeteg állatszőrt, akár egy szülő, aki villámgyorsan fel akarja porszívózni a Cheerios-t, mi megtaláljuk a megfelelő terméket az igényeid alapján... mert megértjük - a mi igényeink is azok!

Otthoni tesztelés

Bármilyen szórakoztató is a stressztesztelés a laboratóriumban, néha szükségünk van arra, hogy a való életben is teszteljünk. Az otthoni tesztelés során megvizsgálhatjuk, hogyan működik a kiszállítás, a beállítás és a termékfunkciók a valóságban, valamint figyelemmel kísérhetjük, hogy az olyan dolgok, mint a készülékek, bútorok, ágyneműk és egyebek hogyan bírják az idő múlásával.

Az otthoni tesztelők nem csak arra összpontosítanak, hogy a termékek milyen érzést keltenek a dobozból, hanem arra is, hogy hogyan teljesítenek napokkal, hetekkel és hónapokkal később - 25 mosás, 100 töltés és alkalmanként kiömlő bor után. A termék teljes életciklusát megragadják. A The Lab-hoz hasonlóan otthoni tesztelőink is meghatározott módszertan szerint értékelik a termékeket, és azokra a tulajdonságokra összpontosítanak, amelyekről úgy gondoljuk, hogy az olvasókat a leginkább érdeklik, mint például a tartósság, a könnyű használat és a hosszú távú érték.

Miért bízz bennünk?

Bár néhány megvásárolt termék után affiliate jutalékot kapunk, csak azt ajánljuk, amit szakértőink, íróink és teszteredményeink szerint megéri a pénzt. Nem minden termék szolgál minden fogyasztót, de reméljük, hogy olyan meglátásokat adunk, amelyek nem eladhatóak, és amelyek túlmutatnak azon, amit egy márka vagy kiskereskedő termékoldalán talál. Mindig elmondjuk, hogy mit szeretünk és mit nem szeretünk az általunk ajánlott termékekben. Azt szeretnénk, ha tesztjeink olyan elfogulatlan információs réteget nyújtanának, amelyben megbízhat, így Ön nyugodtan vásárolhat.

Bár időnként kapunk sajtómintákat véleményezésre, a tesztelt termékek többségét megvásároljuk - és soha nem egyezünk bele, hogy pozitívan véleményezzünk valamit, még akkor sem, ha ingyenes mintát kapunk. A termékek tesztelése előtt mindenképpen interjút készítünk az iparág szakértőivel, hogy megtudjuk, mik a legfontosabb dolgok, amelyeket szem előtt kell tartania, amikor vásárlás után kutat.

Ezeket a szakértői interjúkat komolyan vesszük, és ezeket a visszajelzéseket használjuk fel a termékválasztásunk során. Miután egy cikk készen áll a közzétételre, a tartalmat tényellenőrzéssel is ellenőrizzük a pontosság érdekében, és néhány cikket az egyik véleményező testületünk tagja is megvizsgál. A barkácsolási, kertészeti és növényápolási felülvizsgálati bizottságok folyamatáról bővebben olvashat.

Felhívjuk a figyelmed, hogy minden termék, beleértve az általunk véleményezett és ajánlott termékeket is, időről időre visszahívásra kerülhet, vagy a használati ajánlásokat felülvizsgálhatják. Ezért kérjük, hogy kövesd figyelemmel a CPSC weboldalán található hivatalos bejelentéseket, amelyek az Ön által vásárolt termékekkel kapcsolatosak lehetnek.

Azt is tudjuk, milyen frusztráló lehet, ha egy termékkel kapcsolatos kutatást végezve csak azért adja hozzá a kosarához, hogy lássa, hogy nincs raktáron, ezért ezt úgy próbáljuk enyhíteni, hogy külön szerkesztők naponta ellenőrzik a rendelkezésre állást, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk neked.