, 2022/8/30

Néha a legegyszerűbb tippek könnyítik meg az életet, és ma összegyűjtöttem néhányat a kedvenc hasznos háztartási tippjeim közül, hogy továbbadjam nektek.

Hasznos háztartási tippk

Konyhai ötletekkel, szervezési tippekkel, takarítási tippekkel és még sok mással, ez egy olyan lista, amely biztosan ad néhány "Heuréka!" pillanatot.

1 Az avokádó levágott végét hideg víz alatt futtassuk meg, hogy megakadályozzuk a barnulást. via Positively Splendid on Instagram

2. Tárold a szemeteszsákokat egy tekercsben a mosogató alatt, hogy elérhetőek legyenek. Látogasson el a Simply Organized oldalra a hogyan-hoz.

3. Csomagolja be az ajándékokat úgy, hogy a kártya tartására szolgáló zseb legyen rajta. Látogasson el a Martha Stewart weboldalára az utasításokért.

4. Készítsen csaphosszabbítót, hogy a kisgyerekek könnyebben elérjék a kézmosást. A DIY részleteit a Cheerios and Lattes oldalon találod.

5. Tárolja a szalag és a washi szalag orsókat többszintes nadrágakasztókon. via Positively Splendid on Instagram

6. Szüntesse meg a kisgyermekek cipőinek megkötésével járó gondot a DIY rugalmas cipőfűzőkkel. A teljes bemutatót a Sew Can Do oldalon találod.

7. Távolítsd el a zsírkrétafoltokat a falakról szódabikarbónával. Erről a Make it Do oldalon olvashatsz.

8. Rendezd el a mérőpoharakat és kanalakat a szekrényajtók belsejében. Ezt a zseniális DIY-t a Infarrantly Creative oldalon találod.

9. Használj üres vécépapírcsöveket csomagolópapír-tekercsek megszelídítésére. A részleteket a Real Simple oldalon találod.

10. Használj alufóliát a szárítópapír helyett. A hogyanról a The Creek Line House oldalán tájékozódhatsz.

11. Tárold a fonalkötegeket és az üres babatörlődobozban. Nézd meg a részleteket a Real Simple oldalon.

12. Készíts teljesen természetes goo-gone-t a makacs matricák eltávolításához. Nézd meg a 2 összetevőből álló receptet a No. 2 Pencil oldalon.

13. Ha cukormázhoz használsz pipettás zacskókat, dugd őket egy pohárba, hogy könnyebb legyen a töltés. via Positively Splendid on Instagram

14. Távolítsd el a csúnya foltokat a fehér tányérokról egy egyszerű trükkel. Nézd meg, hogyan kell: Outnumbered.