, 2021/10/23

Hozzon létre Egy szemet gyönyörködtető karácsonyi koszorú krepp papír segítségével. Az időtakarékos rövidítés érdekében kezd egy mesterséges vagy előre elkészített friss koszorúval vagy füzérrel, mint alap.

karácsonyi koszoru

Tedd rózsássá és ragyogóvá az évszakot. A festett krepp papírral bevont habgömbök a rózsaszín és a piros feltűnő árnyalatait mutatják be. Használd a vidám díszeket koszorú díszítésére, a karácsonyfa kiemelésére vagy egy füzér feldíszítésére. Ennek a koszorúnak az elkészítéséhez válogatott piros és rózsaszín árnyalatokat választottunk, de a lehetőségek tárháza végtelen. Próbáld ki a kék, a zöld vagy az arany árnyalatait is. Az elkészült karácsonyi koszorút helyezd ki beltéren vagy védett helyen a szabadban. Ha eljött az ünnepi koszorú tárolásának ideje, csomagold be óvatosan buborékfóliával, és helyezd koszorúdobozba.

Koszorú rózsaszín krepp-papírral bevont habgömbök fala

Szükséges kellékek:

Vászon vagy papír

Válogatott krepp-papír: piros és rózsaszín

Viaszolt papír

Gumikesztyű

Fehérítő gél, például a Soft Scrub with Bleach Cleaner Gel márkájú fehérítő gél

Szivacskefék

Fémes kézműves festék: arany, ezüst, réz

40-50 válogatott 2 és 4 hüvelykes habgolyók

Virágkötészeti drót

Válogatott tartósított zöldségek, például tartósított cédrus, tartósított spirális eukaliptusz, szárított poros kökény és szárított zsálya.

18 hüvelykes drót koszorúgyűrű

Lépésről lépésre útmutató

Ismerd meg, hogyan kell a krepp-papírt fehérítővel megfröcskölni, hogy létrehozd ezt az olcsó karácsonyi koszorút. Keress nagy méretű krepp-papírlapokat.

Első lépés: Készítsük el a díszeket

Védj meg egy munkafelületet egy lepedővel vagy papírral. Vágj annyi 6×12 hüvelykes darabot a válogatott krepppapírokból, hogy az összes habgolyót befedje. Helyezz egy darab viaszpapírt az előkészített munkafelületre. Gumikesztyűt viselve adj körülbelül 2 evőkanál fehérítő gélt és ugyanannyi vizet egy műanyag pohárba. Keverd össze a gélt és a vizet egy szivacsos ecsettel. A viaszpapírra helyezett fehérítőszeres keveréket enyhén ecseteld néhány krepppapírdarabra a papír szemcsézettségét követve; hagyd megszáradni.

Helyezz egy új darab viaszpapírt az előkészített munkafelületre. Ecsettel enyhén ecseteld arany-, ezüst- vagy rézszínű fémfestékkel a krepp-papír többi vágott darabját a papír szemcsézettségét követve; hagyd megszáradni. Vágd a bevont papírokat ¾ hüvelykes csíkokra. Tekerd a csíkokat a habgolyók köré és rögzítsd forró ragasztóval. Ismételd meg, amíg az összes golyót be nem borítod a kívánt krepp papír. Vágjon 6 hüvelyk hosszúságú virágkötészeti drótot, és hajtsd félbe. Szúrd a hajtogatott drótot minden egyes gömb hátuljába, a végeket szabadon hagyva. Rögzítsd forró ragasztóval.

Második lépés: A koszorú összeállítása

Vágj le metszeteket a tartósított zöldfűszerekből, és kösd őket virágkötészeti drót segítségével csokorba. Rendezd el a zöldfüzér csokrokat a drótkoszorú gyűrűjében tetszés szerint. Rögzítsd a zöldfűz csokrokat drót segítségével, amíg a kézzel készített karácsonyi koszorú meg nem telik, és hagyj helyet az elején a krepp papírgömb díszeknek. Rendezd el a krepp-papírgömb díszeket tetszés szerint; drót segítségével rögzítsd a koszorúgyűrűhöz.