, 2021/10/21

Úgy nézett ki, mint egy egérfogó - fal fal után fal után fal után" - mondja Donna Ferrarini, a Ferrarini & Co. belsőépítésznője a pennsylvaniai Doylestownban lévő ügyfél otthonának földszintjéről.

a konyha trükkös  elheljezése

A tulajdonosok kétségbeesetten próbálták elérni, hogy különösen a konyha nyitottnak tűnjön anélkül, hogy a területet bővítenék, ezért Donna és fia, Matthew Ferrarini, a cég vezető tervezője segítségét kérték. Eltávolították a konyha és az étkező közötti falat, és a kertre nyíló, középen kívüli ajtót ablakos francia ajtókra cserélték, amelyeken rácsok vannak, hogy több fényt, zöldet és levegőt engedjenek be. A felső szekrényeket lebontották, hogy a területet minél tágasabbnak érezzék. Sziget helyett pedig Matthew egy magas kamraszekrényt tervezett, amely elrejti a mikrohullámú sütőt, az élelmiszereket, sőt még a seprűt és a porszívót is.

Merész lépések

A konyha fehér falakkal, fekete szekrényekkel, fapadlóval és piros futószőnyeggel, a kinti franciaajtókkal szemben. Az üvegajtós hűtőszekrényben lévő lámpa be- és kikapcsolható.

Az ügyfelek, akik mindenre hajlandóak voltak, lehetővé tették a philadelphiai Ferrarini & Co. csapatának, hogy megduplázza a stílusos választékot, például a Farrow & Ball Off-Black színű szekrényeket, amelyek meglepően sok fényt vernek vissza a szobában. Fények: Troy Lighting. Szőnyeg: Rugs.com. Falfesték: Sherwin-Williams.

Kávéállomás, konyha

Egy antik tükör hátfal épp elég vizuális érdeklődést ad a kávékészítésnek szentelt hosszú pultrészhez. "Ez a kedvenc részem a konyhában" - mondja Michelle, az egyik háztulajdonos. Szekrények: Kahle's Kitchens. Eszpresszógép: Breville. Kávégép: Breville: Cuisinart. Hardver: Top Knobs.

Intelligens polcok

konyha, mosogató, polcok. A sötét szekrények és pultok ellensúlyozására a csapat azt szerette volna, hogy a fehér téglafalak átragyogjanak. Lépjen be az egyedi acél-fa nyitott polcok közé. Csaptelep: Brizo. Tégla furnér: Avalon padlóburkolat (kifutott).

Jobb gerendák

Matthew néhány álmennyezeti gerendát illesztett egy szerkezeti gerenda mellé, és mindegyiket ugyanazzal a fafurnérral burkolta, hogy illeszkedjenek egymáshoz. "Felöltöztettük őket!" - mondja. Csuklya: Zline. Tűzhely: Zline: GE Café Series.