, 2021/10/20

Az, ahogyan az otthonunkat díszítjük, nagyon sokat elárulhat arról, hogy kik vagyunk - ez az egyik oka annak, hogy ezzel töltjük az időnket! Mindannyian egyedi szempontokat viszünk be oda, ahol élünk, ami a stílust és a dekorációt illeti.

A csillagjegyeink betekintést nyújthatnak

A csillagjegyeink betekintést nyújthatnak abba, hogy mit értékelünk, és hogyan rendezzük be otthonunkat. Rávilágíthatnak személyiségünk szokatlan aspektusaira is, és arra, hogy ezek hogyan ragyognak át a terünkben! Vess egy pillantást az alábbiakban a csillagjegyedre, hogy megismerd otthonod legegyedibb részét.

Kötelező tárgyak, amelyek az egyes csillagjegyek otthoni életét végtelenül jobbá teszik.

Kos (március 21. - április 19.): Fitness és tevékenységek

Olyan ember vagy, aki értékeli, ha kitűnsz a tömegből és állandóan mozgásban vagy. Otthonodnak sokféle egyedi aspektusa lehet, de az, ami igazán ragyog, az otthonodnak az a területe, amelyet a fitnesznek vagy a tevékenységeknek szentelsz. Miközben természetesen úgy gondolod, hogy a vendégek szórakoztatásához egy olyan helynek is tartoznia kell, ahol le lehet ülni és vacsorázni, ugyanilyen fontosnak tartod, hogy helyet biztosítson az embereknek, hogy más eszközökkel is összekovácsolódjanak. Akár úgy néz ki ez, mint egy otthoni edzőterem és játékszoba, akár valami bonyolultabb, egyértelmű, hogy az aktív életmód és a szórakozás alapvető fontosságú az Ön számára.

Bika (április 20. - május 20.): Kurátori luxus

Egy Bika számára az otthonod legegyedibb része a luxus, kényelmes berendezési tárgyakhoz kapcsolódik, amelyeket magadnak vásároltál. Nem vagy az a típus, aki nem költ pénzt valamire, hacsak nem vagy 100%-ig biztos benne, hogy az az, amit szeretnél, ezért gondoskodsz arról, hogy a tárgyak ki legyenek állítva - és ritkán olyanok, amik másnak sincsenek. Egy elegáns clawfoot fürdőkád, egy teljesen felszerelt borospince vagy egy tekintélyes kézműves által készített, kézzel készített étkezőasztal nem esne ki nálad a sorból. Az otthonodat ilyen sajátos módon kurátorkodsz, és ez meg is látszik rajtad.

Ikrek (május 21. - június 20.): Az otthoni dolgozószoba

Az otthonod valószínűleg sok érdekes aspektust rejt magában, tekintettel változó érdeklődési körödre és rugalmas személyiségedre. Otthonod legegyedibb része azonban az otthoni irodád - amely ritkán hasonlít a megszokottra. Természetesen fontos számodra az esztétikája, de az összekapcsolhatósága is. A munka nagy része számodra a hálózatépítés és az, hogy naprakész maradj a világban zajló eseményekkel kapcsolatban, ezért beruházol intelligens otthoni eszközökbe, több számítógép-monitorod van, és egy teljesen felszerelt könyvtárat tartasz fenn a legkülönbözőbb témájú könyvekkel.

Rák (június 21. - július 22.): A konyha

A legtöbb Rák otthonban jellemzően van egy helyiség, amely kiemelkedik a többi közül - a konyha. Ami miatt azonban ez a helyiség másokat is magához vonz, az az, ahogyan mindent elrendezel és megjelenítesz. Rengeteg ülőhelyet biztosítasz, a pultokon kiállítod a csúcskategóriás konyhai eszközeidet, megmutatod a friss alapanyagokat tartalmazó fűszerkertet, és rengeteg személyes vonást adsz hozzá, hogy az emberek otthon érezzék magukat. A konyhád nem csak az a hely, ahol főzöl, hanem ahol kapcsolatot teremtesz és kötődsz másokhoz, és ez meg is látszik.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.):

Az Oroszlán jegyűek arról híresek, hogy nagyobbak az életnél. Nem félsz attól, hogy a figyelem középpontjába kerülsz, és ez többféleképpen is megmutatkozhat az otthonodban. Egyedülálló szempont azonban, ahogyan a világítást beépíted a teredbe. Akár az ablakokból érkező természetes fényt használod, akár lámpákba és egyéb világítótestekbe fektetsz, hogy a hely ragyogjon, nem akarod, hogy otthonod az árnyékban rejtőzködjön. Vonzódsz az olyan lehetőségekhez is, amelyek visszaverik a fényt, mint például a túlméretezett dísztükrök vagy a fémes akcentusok. Azt szeretnéd, hogy a hely mindig fényt és energiát sugározzon, és ezt abszolút el is éred!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.): Szervezett tárolás

A Szűz otthonának legkülönlegesebb része a tér rendezettségében rejlik, és te híresen maximalista vagy. Bár a Szűz dizájnja a minimalista irányzatok felé hajlik, az, ahogyan a rendetlenséget szem előtt tartod, és mindent a helyére teszel, nem mindig szokványos. Azzal, hogy további tárolóhelyeket alakítasz ki a kihasználatlan helyeken (gondolj a lépcsőház alatti fiókokra vagy a szekrények tetejének extra polcokként való felhasználására), vagy némi barkácsmágiával magad építesz struktúrákat, mindent megteszel azért, hogy pontosan úgy működjön az otthonod, ahogyan szeretnéd.

Mérleg (szeptember 23-október 22.): Vendégszeretet

A Mérlegek otthonának egyedülálló része a szándékos vendégszeretet, amit beleöntesz. A frissen vágott virágoktól, a meggyújtott gyertyáktól, a könnyed színösszeállításoktól kezdve - az egész otthonodat annak szenteled, hogy személyes benyomást tegyél a vendégeidre.

Úgy rendezed el a tárgyakat a szobáidban, hogy azok szimmetrikusak legyenek, és elegáns hangulatot árasszanak. Mindent megteszel azért, hogy másokat szórakoztass, és biztosítani akarod, hogy bárki, aki belép az otthonodba, úgy érezze, hogy szívesen látják, és oda tartozik.

Skorpió (október 23-november 21.): A magánélet a kulcs

A Skorpió jegyűek arról híresek, hogy életük bizonyos aspektusait titokban tartják, és az, ahogyan ezt teszed, gyakran egyedi. Ez történhet rejtett, nehezen hozzáférhető szobákon keresztül, vagy olyan tárgyakkal, amelyek egy dolognak tűnnek, de kiderül, hogy más. Ettől függetlenül szokatlan módszereid vannak arra, hogy szükség esetén rejtve tartsd az életed. Valószínűleg elegáns és lenyűgöző dekorációval díszíted a hálószobádat (vagy bármely olyan helyiséget, amelyet jellemzően nem engedsz másoknak látni), mert úgy érzed, hogy ezekben a terekben önmagad lehetsz - és általában nem úgy néznek ki, mint amit az emberek elvárnak tőled. Egyediséged titokzatosságba burkolózik, és te ezt így szereted.

Nyilas (november 22. - december 21.): Folyamatosan változó és személyes

Otthonod legegyedibb része változhat, mert érdeklődési köröd folyamatosan fejlődik és bővül. Akár kalandra indulsz, akár új iskolákat ismerhetsz meg, otthonodat ritkán tartod ugyanolyan állapotban, ha tehetsz ellene. Az otthonod mesél az életedről - még ha néha kaotikusnak is tűnik! Az, ahogyan berendezed a szobáidat, és a tárgyak, amelyeket kiválasztasz, általában értéket, jelentést hordoznak, és gyakran egy sajátos történet áll mögöttük. A dekorációt vagy a bútorokat nem pusztán a külsőségek miatt választod, hanem azért, mert valami konkrét dolgot mondanak el rólad.

Bak (december 22. - január 19.): Egyszerű érintések

A Bakok otthonának legkülönlegesebb része az, hogy milyen kevésből is sok mindent csinálnak. Nincs szükséged sok mindenre ahhoz, hogy boldog légy, pedig keményen megdolgozol azért, hogy bármit is kapj. Otthonodhoz gyakran társulnak a semleges színvilág, a praktikus vásárlások és a letisztult hangulat. Te azonban mindig megtalálod a módját, hogy mondanivalód legyen - még a legapróbb apróságokon keresztül is. Legyen szó akár színpompás kirakatokról, akár a számodra fontos dolgok személyesebb megjelenítéséről, az otthonod gyakran egy előkészített háttér, amely megadja a színpadot annak, ami számodra fontos.

Vízöntő (január 20. - február 18.): Furcsa érintések

Nehéz lehet meghatározni, hogy a Vízöntő otthonának melyik része a legegyedibb, tekintve a szokatlan személyiségedet! Az otthonod kialakításában inkább a dobozon kívül maradsz, és ez meg is látszik rajtad. Amikor vendégeket fogadsz, a házadban valószínűleg több olyan elemet is bemutatsz, amit ők nem szoktak látni.

Legyen szó össze nem illő bútorokról, amelyek valahogy mégis jól működnek együtt, egy szokatlan falszínről, amely kiemeli a furcsaságodat, vagy egy szokatlan könyvespolcról, amelyen a kedvenc, nem mainstream könyveid másolatai vannak, az egész otthonod jellemzően egyediséget sugároz - nehéz csak egy részt kiválasztani!

Halak (február 19. - március 20.): Relaxációs tárgyak

A Halak otthonában a szokatlan dolgokat nemcsak üdvözlik, hanem teljes szívvel elfogadják! Intuitív érzéked van ahhoz, hogy a relaxációs tárgyakat olyan kreatív lehetőségekkel vegyítsd, amelyek kiemelkednek a tömegből. Ez magában foglalhatja a pihenéssel kapcsolatos tárgyak szokatlan módon történő hangsúlyozását, például egy függőágyat a verandán, egy függőszéket a nappaliban, vagy egy túlméretezett puffot, amelyre mások is ráfeküdhetnek. Ez tükröződhet a művészi tárgyakban is, amelyekkel találkozol, legyen az egy helyi művész lenyűgöző alkotása vagy egy kézzel készített váza, amelyet te magad készítettél egy fazekas tanfolyamon. Ön sajátos módon szemléli a világot, és az otthona tökéletes vászon erre!