, 2021/10/23

Az őszi dekorációs trend az számodra, a csillagjegye alapján Megérkezett az őszi szezon, és vele együtt a vágy, hogy elkezdjük otthonunk dekorálását ennek megfelelően. Míg a sütőtök és a falevelek mindig is alapdarabok voltak, 2021 őszén az újra megjelenő és új dekorációs ötletek keveréke rendkívül izgatottá tesz minket. Megérkezett az őszi szezon, és vele együtt a vágy, hogy elkezdjük otthonunk dekorálását ennek megfelelően. Míg a sütőtök és a levelek mindig alapdarabok, 2021 őszén az újra megjelenő és új dekorációs ötletek keveréke rendkívül izgatottá tesz minket.

a te trended az ősz folyamán

A sokféle stílus, szín és koncepció mellett nehéz lehet tudni, hol kezdjük el. Ha a csillagjegyeinket vizsgáljuk, akkor olyan irányt kaphatunk, amely megfelel esztétikai preferenciáinknak és jól képviseli személyiségünket. Vessen egy pillantást az alábbiakban a csillagjegyére, hogy megtudja, melyik trendet érdemes beépítenie a szezon dekorációs rendszerébe.

Kos: Hozd be a szabadba a természetet

Amilyen kalandvágyó vagy, valószínűleg már régóta vágysz arra, hogy újra felfedezd a világot, ahelyett, hogy bezárva maradnál. Az őszi dekoráció a szabadban való megjelenés ölelését látja a természetes textúrák, a természet témájú árnyalatok és még a növények tömbjei révén. Azzal a vágyaddal, hogy a világot szélesre tárva tartsd, csak logikus, hogy ezt az otthonodba is be akarod építeni. Ezt alkalmazhatod a kültéri terek, például az elülső veranda vagy a terasz díszítésére is tökökkel, lámpásokkal és ünnepi őszi akcentusokkal, amelyek felkészítik vendégeidet arra, hogy a lehető legteljesebben fogadják az évszakot.

Bika: Vaskos kötött dekoráció

Tudjuk, hogy neked mindened a kényelem, Bika. Az ősz beköszöntével és a hőmérséklet csökkenésével talán mindannyian elővesszük a pulóvereket és kabátokat - de ezek a vaskos kötött textúrák a lakberendezésünkben is helyet kapnak. Gondoljunk a nagyméretű, szövött takarókra, kábelkötéses takarókra és párnákra, valamint a luxus ágyneműkre, amelyek teljesen otthonosnak tűnnek.

Ikrek: Növényi dekoráció és gyertyák bőségesen

Ki ne szeretne tökökkel és levelekkel dekorálni ősszel? Bár rengeteg módja van, 2021 őszén a valósághű sütőtök (és más növényi) dekorációs elemek után néz, hogy folytassa a természetes trendet. Emellett rengeteg stílusos, őszi ihletésű illatokkal büszkélkedő votív hozzáadása a helyes út. Mivel szereted a rugalmasságot és hajlamos vagy a dolgok felcserélésére, szereted, ha rengeteg kisebb tárgyad van, amelyeket átrendezhetsz és játszhatsz velük, ahelyett, hogy ragaszkodnál egy szigorú színhez vagy stílushoz.

Rák: Kitchencore

Bár már jó ideje rajongunk a cottagecore és a cabincore dizájnötletekért, mostanában úgy tűnik, hogy a kettő keveredik egymással - és eléggé a konyha területére koncentrál. Nem titok, hogy az elmúlt évben óvatosan, de reménykedve készültünk arra, hogy ismét összegyűjtsük és szórakoztassuk szeretteinket. Teljesen logikus, hogy te, Rák, esztétikai preferenciáidat a ház egy olyan helyiségére szeretnéd összpontosítani, amely mindenkit összehoz - és a konyhai alaphelyzet rusztikus, szeszélyes dekorációs lehetőségei ugyanazt a hangulatos, hívogató hangulatot sugározzák, amelyről annyira ismert vagy.

Oroszlán: Bátran bársonyba bújva

Ebben a szezonban a fényűző bársony ismét felemelkedőben van - különösen olyan gazdag, dekadens árnyalatokkal párosítva, mint a szilva, a tengerészkék és a bordó. Az otthonossági faktor hatalmas plusz, és tökéletesen illeszkedik más őszi dekorációs lehetőségekkel - különösen, ha előkelő hangulatra törekszel, mint ahogyan te is hajlamos vagy rá, Leo. Ez a szövetlelet tökéletes kiegészítője az őszi kollekciódnak: A kanapéktól kezdve a foteleken át a díszpárnákig - bármit is szeretnél, bársonyból megtalálod.

Szűz: Földszínek meleg színekkel

Míg a narancs, a piros és a sárga árnyalatai mindig is alapdarabok voltak (és lesznek), ebben a szezonban a természetes földszíneket is bevonjuk. Gondolj a smaragdzöld és a vadászzöld mély árnyalataira, a földes barna tónusokra, valamint a gyönyörű fehér és bézs színekre, amelyek az őszi dekorációban is helyet kapnak. Ezek a természetes színek azonban meleg színeket is magukkal hoznak, hogy feldobják semleges jellegüket. A stabilitásra és a vendégszeretetre való hajlamoddal nem lesz gond, ha ezeket az árnyalatokat beépíted a dekorációs témádba.

Mérleg: Rózsaszínű pirosítás és makramé akcentusok

Az esztétikus dizájnhoz való szemeddel szereted felkészíteni az otthonodat minden új évszakra. A közelgő őszre a pirosító szín ismét teljes erővel jelen van - ha tehát a szokásos színsémán kívül szeretnéd megváltoztatni a dolgokat, mégis meleg palettával rendelkezel, ez a szín megteszi a hatását. A makramé dekoráció is egyre inkább előtérbe kerül idén, mivel a bohém lakberendezési stílusok továbbra is ragyognak. A makramé növényakasztók, egy faliszőnyeg vagy akár a bútorokon elhelyezett apró részletek otthonos környezetet teremtenek, amely tökéletesen megtestesíti az ősz hangulatát.

Skorpió: Hangulatos virágok

Ki mondta, hogy a virágok csak tavasszal vannak? Az őszi árnyalatok általában melegek és hívogatóak, mégis a hangulatos virágminták nevet szereztek maguknak - és 2021-re visszatértek. Gondoljon a sötét csokrokra, a dekorációs tárgyakra, sőt a fekete tapétákra és a drámai, mégis vibráló elrendezéseket ábrázoló műalkotásokra. Ez a dráma és a hangulat tökéletes keveréke, és mivel Ön mindkettőt szereti, ez az őszi trend ideális választás Önnek.

Nyilas: Boho Chic dekoráció

A boho chic egy népszerű dekorációs stílus, amely csak egyre nagyobb lendületet vesz, ahogyan a későbbi évszakba lépünk. Tekintettel arra, hogy a szabad életet kedvelőkkel társul, akiknek van egy kis excentrikus vonásuk, ez a trend nagyon jól illik hozzád. Válassza a földes, semleges színeket és az ékszeres árnyalatokat, és ha kedve tartja, akár fémes hangsúlyokat is bevethet. A különböző témákból és szövetekből származó különböző textúrák és stílusok rétegzése, valamint a vintage bútorok felhasználásával pillanatok alatt összeáll a tér. Hozzáadhatsz leveleket és természeti elemeket is, ha egy különlegesebb őszi megközelítést szeretnél - a választás a tiéd!

Bak: Szüreti stílusok

A rusztikus és természetes textúrák szeretetével az őszi esztétikában egyre inkább a vintage stílusokat részesítjük előnyben a modernekkel szemben. Mivel szereted az időtlen dolgokat, ez egy olyan trend, amihez nem okoz gondot alkalmazkodni. Próbáld ki, hogy a vintage anyagok és stílusok mellett olyan dekorációkat is bevonsz, amelyek koptatott és rusztikus jellegűek. Ha nem romlott el, ne javítsd meg, nem igaz?

Vízöntő: Retro fúzió

Mindig is ki akartál próbálni valami mást, a retro fúzió koncepciója úgy tűnik, hogy nagyon tetszene neked, Vízöntő. Ez a stílus a '70-es évek színpalettáját és az art deco-t tekinti inspirációnak - és a bársony és a retro szövetek szeretete miatt idén kötelezően kipróbálandó. Bár egyesek talán haboznak egy ilyen határozottan egyedi irányba mozdulni, ez nem rád vonatkozik.

Halak: Nosztalgikus Y2K stílusok

Mint egy gyakran sztereotipikusan ábrándozó Halak, hajlamos vagy a fejed a felhőkben járni és szereted a múltat - így az Y2K hangulat beillesztése az őszi dekorációdba ideális. Idén az ezredfordulósok és a Gen-Z-ek nosztalgikusan vonzódnak vissza a 90-es évek végi és a 2000-es évek eleji dekorációs stílushoz, és 2021 őszén ez az ötlet teljes erővel felkapottá válik. Gondoljunk a világos pasztellszínekre és a maximalista galériás falakra, a retro pop artra és a korábbi időkre emlékeztető dekorációs tárgyakra.