, 2021/10/22

Az 5 legjobb kutyakörömnyíró az egyszerű, fájdalommentes élményhez. Ahogyan az emberek is vágják a körmüket, vagy akár divatos manikűrrel díszítik, a kutyának is szüksége van a körmök vágására

egyszerű, fájdalommentes élmény

A gazdáikkal ellentétben azonban szőrös barátja nem tudja ezt maga elvégezni, így Önnek kell segítenie neki. A körömvágó használata a háziállaton ijesztőnek tűnhet (különösen, ha új kutyatulajdonos vagy) De ne aggódj; a megfelelő felszereléssel, beleértve természetesen a körömcsipeszt is, zökkenőmentesen és fájdalommentesen tudod majd levágni kutyád körmét.

Stacy Choczynski Johnson, D.V.M., a Pumpkin Pet Insurance állatorvosa azt javasolja, hogy a nyírógépen kívül még néhány dolgot szerezz be. Érdemes beszerezni sztiptikus port az esetleges vérzés elállítására, egy csúszásmentes szőnyeget , egy figyelemelterelő csemegét, például egy csemegeszőnyeget , és kutyakaját.

Most, hogy minden kellék megvan, itt az ideje, hogy felkészítsd a kutyusod. Choczynski Johnson először is azt ajánlja, hogy a finomságokat és a trimmelőgépet ugyanabban a fiókban tárold, hogy a kutyusnak pozitív asszociációja legyen a nyírógépekkel. Michelle Burch, D.V.M., a Safe Hounds Pet Insurance állatorvosa azt mondja, hogy érzéketlenítsük el a kutyát a mancsok érintésének érzésével és a tényleges felszereléssel szemben.

Ehhez egyszerűen érintsd meg a kölyök mancsait és lábujjait, és jutalmazd meg jutalomfalatokkal. Ha a nyírógépről van szó, mutasd meg kedvencednek, hogyan működik az eszköz egy zöldség levágásával. Ha elektromos nyírógépet használsz, kapcsold be az eszközt anélkül, hogy csiszolnál, hogy kedvenced hozzászokjon a zajhoz. (És ne felejtsd el folyamatosan jutalmazni bátor és türelmes kedvencét!) Végül, ha a kölyked már kényelmesen érzi magát, jöhet a nyírás.

Hogyan kell használni a kutya körömvágó ollót

Mindenképpen szánj rá időt, és ne siess. "Kezd a hegyénél, és egyszerre csak kis mennyiséget nyírj" - mondja Christian Cumberbatch állatorvos, D.V.M., az Easy Vet orvosigazgatója. Cumberbatch azt mondja, hogy "nagyon figyeljünk" arra, hogy hol van a quick, azaz a körömben lévő kis véredény. "Fehér köröm esetén ez a köröm tövétől kiindulva rózsaszínes árnyalatúnak fog tűnni.

A fekete körmöknél a quick nem látható, de az egyik trükk az, hogy vágás közben nézzük meg a köröm keresztmetszetét" - magyarázza. "Végül észre fogsz venni egy kis szürke vagy fekete pontot, amely a köröm keresztmetszetében középen helyezkedik el. Ez a "quick", és nem szabad tovább vágni". Ha véletlenül túl sokat nyírsz, és a köröm vérzik, maradj nyugodt, és használj némi sztiptikus port.

Tarts szünetet, és ha a kutya megnyugodott, folytasd a trimmelést. Győződj meg róla, hogy miután végeztél, jutalomfalatokat és szeretetet nyújtasz a kutyádnak. "A körömvágás után sétálni viszem a kutyámat" - mondja Choczynski Johnson. "A járdán való futás segít kisimítani a körmöket. Fontold meg, hogy a járdát óriási csiszolódeszkaként használod." Burch azt ajánlja, hogy négy-hat hetente vágd le kedvence körmeit, attól függően, hogy milyen gyorsan nőnek. "A gyakori trimmelés segít megelőzni a nem kívánt problémákat, beleértve a körömszakadást, az ízületi fájdalmat és a helytelen járást" - teszi hozzá.

Most, hogy már tudod, hogyan kell levágni kutyád körmét, szükség lesz egy körömvágó ollóra. Itt öt legjobbnak ítélt opciót talál az Amazonon, köztük egy elektromos opciót, amely a legtöbb 5 csillagos értékeléssel rendelkezik, hogy megőrizze a kölyökkutyája egészségét.

A legjobb elektromos kutyakaparó

Ezek az elektromos nyírógépek nagyon egyszerűvé teszik kedvence körmének vágását. Gyémántdobos bitcsiszolóval rendelkezik, amely két sebességgel működik: normál sebességű tipikus körmök és nagy sebességű a vastagabb körmökhöz. Az USB-ről tölthető gép, amelyhez töltőkábel és védőburkolat is jár, fekete vagy fehér színben kapható ugyanezen az áron. A készülék szuper csendes, a decibelszintje 50 alatt van, így nem fogja zavarni kedvencét.

Három porttal is rendelkezik a különböző méretű kutyák számára. A Casfuy elektromos körömvágó közel tökéletes, 5 csillagos értékeléssel rendelkezik több mint 61 000 értékelésből, egy vásárló pedig a "valaha volt legjobb körömvágónak" nevezte. Azt írják, hogy "Nagyon le vagyok nyűgözve. Nagyon csendes mindkét beállításnál, ami nagyszerű, különösen az ugrálós kölykök számára. Mindenképpen ajánlom ezt a darálót minden kutyatulajdonosnak!"

A legjobb kutyavágó olló őrrel:

Még azok is, akik még nem ismerik a körömvágást, nyugodtan használhatják ezeket a trimmereket, mivel ergonomikus, csúszásmentes fogantyúval rendelkeznek. 3,5 milliméteres, éles rozsdamentes acél pengékkel, biztonsági megállóval és reteszelő kapcsolóval rendelkeznek. A több mint 40 000 értékeléssel szinte tökéletes, 5 csillagos értékeléssel rendelkező eszközhöz egy ingyenes körömreszelő is tartozik az egyik fogantyúban, a nyírás utáni ápoláshoz.

Egy elégedett vásárló, aki 5 csillagos értékelést ad a trimmernek, azt írja, hogy ez "a legjobb körömvágó, amit valaha próbáltam. Ez az egyetlen olyan körömvágó, amit találtam, amely erőfeszítés nélkül vágja át a körmöt, és nem hasítja a körmét. A körömvédő nagyon kényelmes, és nem kell annyira aggódnom, hogy gyorsan levágom a körmét. Nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással."

gonnic kutya körömvágó olló

A legjobb kutya- és macskakörömvágók

Amikor egy termék az Amazonon az első számú bestseller, akkor tudod, hogy kötelező vásárlás. (Különösen, ha majdnem 13 dollár.) Puha, csúszásmentes fogantyúval, borotvaéles acélpengével, biztonsági ütközővel és körömreszelővel rendelkezik. Több mint 34 000 vásárló ajánlja ezeket a kutyának és macskának is jól működő trimmelőket, akik 5 csillagos értékelést adtak a nyírógépeknek, és azt írták: "Imádom ezeket! Mindig is paranoiás voltam a kutyáim fekete körmeit vágni, annyira, hogy soha nem csináltam meg egyedül, de ez megkönnyíti a dolgomat. Nagyszerű vétel!"

epica professzionális körömcsipesz

A legjobb kutyakörömvágók különböző méretekben:

A kutyák mindenféle formában és méretben léteznek, ezért ezek a trimmerek három különböző változatban készülnek, hogy tökéletesen illeszkedjenek kedvence körmeihez. Az eszköz csúszásmentes fogantyúval, rozsdamentes acélból készült edzett ollóval és biztonsági éllel rendelkezik. Az Epica nyírógépek szinte tökéletes, 5 csillagos értékeléssel rendelkeznek, több mint 16 600 pozitív értékeléssel. Az egyik vásárló, aki 5 csillagból 5-re értékeli a nyírógépet, "fantasztikusnak" nevezi. Hozzáteszik: " Ezek a nyírógépek erősek, masszívak és olcsók! Sokkal jobbak, mint amiket korábban a boltban vásároltam".

A legmegfizethetőbb kutyakörömvágó olló:

Igen, kiváló kutyakörömcsipeszeket kaphat nagyszerű áron. A trimmerek ergonomikus csúszásmentes fogantyúval, rozsdamentes acél pengével és biztonsági távtartóval rendelkeznek. Egy teljes méretű körömreszelő is jár hozzá. A terméknek több mint 14 500 értékelése van, szinte tökéletes, 5 csillagos értékeléssel. Az egyik elégedett vásárló 5 csillagos értékelést ad a nyírógépnek, mert "olyan könnyen" nyírja a kutyája körmeit. Hozzáteszik: "Mindenféle körömcsipeszem volt már, egyiket sem szerettem. Néhány hete vettem ezt a párat, és teljesen imádom őket. Úgy tűnik, a kutyám is, tökéletesen mozdulatlanul ült, miközben vágtam a körmeit, amit még soha nem tett meg! Nagyon ajánlom ezeket a körömcsipeszeket."