, 2021/10/22

Minden évszakra való paplant, valamint nyárra (és a forró alvókra) való könnyű paplant, illetve extra hideg éjszakákra való melegebb opciókat is találtunk. Többféle töltet közül is választhat - többek között újrahasznosított poliészter, libapehely és alternatív pehely -, így kiválaszthatja az ágyához legmegfelelőbb, legkényelmesebb opciót.

A 9 legjobb paplan

Egy kiváló minőségű paplan tökéletes befejezést ad álmaid ágyadnak, és a legjobb paplanok tartósak, bolyhosak és melegek anélkül, hogy túlságosan felhevítenének. Akár egy klasszikus, teljesen fehér paplant szeretsz, akár egy olyan paplant, amely színpompásabbá teszi hálószobádat, minden pénztárcának megfelelő lehetőségeket teszteltünk és kutattunk, hogy segítsünk kiválasztani a legjobbat.

A legjobb összességében: Utopia Bedding paplanbetét

Anyag: Mikroszálas héj, szilikonizált rosttöltettel | Méretek: | Ápolás: Visszatérítési feltételek: Nincs ápolás: Gépi mosás | Visszatérési feltételek: Nincs ápolás: 30 nap

Amit szeretünk

Megfizethető és tartós

A fehéren kívül más színekben is kapható

Gépben mosható

Amit nem szeretünk

A mikroszálas anyag túl melegnek tűnhet a forró alvók és a nyári hónapok számára. A paplanok minden ágyneműgarnitúra elengedhetetlen részét képezik, mivel ezek tartják melegen az éjszakát. Ha meleg, jól megmunkált paplant keres jó áron, akkor az Utopia Bedding Comforter paplanbetéttel nem hibázhat. Ez a puha, kényelmes paplan kétágyas, teljes, queen, king és California king méretben, valamint négy egyszínű színben kapható.

Azonban úgy tervezték, hogy paplanhuzattal együtt használható legyen, mivel hurkokat tartalmaz, amelyeken a huzatot rá lehet kötni. Az Utopia Comforter szilikonizált szálas töltelékkel van töltve, amely ideális egész évszakos takaróvá teszi, és dobozszerű varrással rendelkezik, hogy a töltelék egyenletesen eloszoljon. Ráadásul gépben mosható, így nem kell a tisztítóba vinni.

Az Utopia Comforter felhőszerű és hihetetlenül meleg télen, még akkor is, ha érintésre könnyűnek tűnik, és hihetetlenül alacsony árát nem lehet felülmúlni.

Mit mondanak a tesztelők. "Nem volt gondunk elszundítani e takaró alatt, amely egész éjszaka szépen szabályozta a testhőmérsékletünket. Elég könnyű ahhoz, hogy tavasszal is felvehessük, de elég meleget tart fenn ahhoz, hogy átvészeljük a telet." - Jill Waldbieser, terméktesztelő.

A legjobb költségvetésű: Ella Jayne Home All Season Down Alternative Comforter

Ella Jayne Home All Season Down Alternative Comforter: Ella Jayne Home All Season Down Alternative Comforter (egész évszakos pehelypaplan)

Anyag: Mikroszálas héj, pehelyalternatív poliszálas töltelékkel | Méretek: Teljesítmény: Nincs feltüntetve | Tanúsítványok: Twin, Full/Queen, King: | Ápolás: Ápolás: Gépben mosható | Visszatérési feltételek: Nincs ápolás: A kiskereskedőtől függ

Amit szeretünk

Megfizethető

A fehéren kívül más színekben is kapható

Gépben mosható

Amit nem szeretünk

A mikroszálas anyag túl melegnek érezhető a meleg alvók és a nyári hónapokban. A paplanok elég drágák lehetnek, de az Ella Jayne All-Season Comforter-nek köszönhetően nem kell lemerítenie a bankszámláját ahhoz, hogy minőségi takarót kapjon. Ez a pehelyalternatív takaró twin, full/queen és king méretben kapható, és minden opció hihetetlenül megfizethető, mindössze 25 dollár körül kezdődik.

Ezt a takarót önmagában is használhatja, vagy rögzítheti egy paplanhuzat belsejében, és a pehelyalternatív poliészter szálas töltelék télen melegen tartja télen, nyáron pedig hűvösen. Külseje háromszorosan szálcsiszolt mikroszálból készült, amely puha és kényelmes, és terelődobozos konstrukcióval rendelkezik, hogy a töltelék ne csomósodjon vagy mozogjon.

Legjobb pehely: Brooklinen pehelypaplan

Anyag: Pamut szatén héj, pamut fürtös töltelékkel | Méretek: Teljesítmény: 650-750 | Tanúsítványok: Twin/Twin XL, Full/Queen, King/Cal King | Teljesítmény: 650-750 | Tanúsítványok: Downmark, GRS, RDS | Ápolás: | Visszatérési feltételek: Foltos vagy száraz tisztítás, ha szükséges: 365 nap

Amit szeretünk

Három hőfokozat áll rendelkezésre

Antimikrobiális anyagokkal kezelt

Puha és könnyű

Amit nem szeretünk

Csak a Lightweight opció rendelkezik RDS tanúsítvánnyal

Csak foltos vagy száraz tisztítással tisztítható

Ha a pehely szeretője vagy, nézd meg a Brooklinen Down Comfortert, amely egy nagyra becsült ágyneműmárkától származik. Választhat egy könnyű változat (650 töltőerő), egy egész évszakos paplan (700 töltőerő) vagy egy ultrameleg változat (750 töltőerő) közül. Bármelyik súlyt is választja, twin/twin XL, full/queen és king/california king méretben is kapható.

Ez a paplan toll helyett pehelyfürtökkel van töltve, és a tölteléket Ultra-Fresh antimikrobiális anyagokkal kezelték. A paplan a töltelék helyben tartása érdekében terelődoboz-konstrukcióval is büszkélkedhet. Vannak paplanhuzati hurkok, ha fel akarja öltöztetni a takarót, de lehet, hogy nem is akarja, tekintve, hogy milyen puha a 100 százalékos pamutszatén héj. A Brooklinen Down Comforter olyan érzés, mintha egy puha, bolyhos felhőbe burkolózva aludna, és rendkívül magas minőségű.

Második helyezett, legjobb pehelypaplan: The Company Store Alberta Euro Down Comforter

Anyag: A pehelypaplan és a pehelypaplan: Pamutszatén héj, pehelytöltettel | Méretek: Pamutszatén: Tömegek: Twin, Full, Queen, King/Cal King | Fill Power: 600-650 | Tanúsítványok: RDS | Ápolás: | Visszatérési feltételek: A termék tisztasága és minőségének megőrzése: Visszaváltható, élethosszig tartó garanciával

Amit szeretünk

A fehéren kívül más színekben is kapható

Három hőfokozat áll rendelkezésre

Gépben mosható

Amit nem szeretünk

Drága

Egy másik verhetetlen választás az Alberta Euro Down Pehelypaplan, amely plüss, meleg és elegáns. Ez a csúcskategóriás takaró twin, full, queen és king méretben kapható, és etikusan előállított, 600-650 töltőteljesítményű európai pehellyel van töltve. Az Alberta Euro Down Comforter 300 szálszámú pamut huzattal rendelkezik, amely a további puhaság érdekében fésült. Öt különböző színben kapható, amelyek mindegyike elég semleges ahhoz, hogy illeszkedjen meglévő színösszeállításához.

Három különböző melegségi szint közül választhat - könnyű, közepes és extra meleg. A terelődobozos kialakítás megakadályozza, hogy a pehely elmozduljon, meleg és hideg pontokat hozva létre. A pehely hangtalan, miközben elmozdul, és masszívan megépített és tartós. "A közepes szintű paplanunk bőséges meleget adott le, még bekapcsolt ventilátorral is. A paplan igazán nagyszerű hőmérséklet-szabályozással is rendelkezett, és képes volt egyszerre kielégíteni egy meleg és egy hideg alvót. Egyikünk sem ébredt izzadtan." - Lindsay Boyers, terméktesztelő.

A legjobb nyárra: Pottery Barn Hydrocool Down-Alternatív paplanbetét

HYDROCOOL™ DOWN-ALTERNATÍV PAPLÓBETÉTBETÉT

Anyag: A pehelypaplan és a pehelypaplan, amely a pehelypaplan és a pehelypaplan között található: Anyag: Pamut héj, poliészter pehely alternatív töltelékkel | Méretek: Pamut, pamut, pamut, pamut, pamut, pamut, pamut: Teljesítmény: Nincs feltüntetve | Tanúsítványok: Full/Queen, King/Cal King | Teljesítmény: Nincs feltüntetve: Nem szerepel a listán | Ápolás: | Visszatérési feltételek: A termék nem ajánlott: 30 nap

Amit szeretünk

Nagyszerű hőmérséklet-szabályozás

Gépben mosható

Kissé túlméretezett

Amit nem szeretünk

Csak egy színválaszték

A forró nyári napokon gyakran túl melegnek érzi a paplant, de a Hydrocool Down-Alternative paplanbetét alatt kényelmesen aludhat. Ez a takaró nedvességelvezető szálakkal rendelkezik, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy egész éjszaka hűvös és száraz maradjon, így ideális paplan a nyárra.

Ez a paplanbetét teljes/queen és king/california king méretben kapható, és csak egy színválaszték van, mivel paplanhuzattal való használatra tervezték. A külső része 300 szálszámú pamutból készült, damaszt csíkos mintával, a belső része pedig poliészter pehelyalternatívából készült. A takaró mosógépben mosható, így könnyen ápolható, és az USA-ban készült.

"Mintha varázslatos lenne, ez a paplanbetét valahogy úgy tűnt, hogy a meleg és a hideg alvó egyformán kényelmesen alszik. Az anyag nedvességelvezető szálakkal rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy a felesleges hőt és izzadságot elvezessék, így hűvös és száraz marad, még a melegebb éjszakákon is." - Lindsay Boyers, terméktesztelő.

A legjobb a forró alvók számára: Buffy Cloud Comforter

Anyag: Az anyag: Eukaliptusz szálakból készült héj, újrahasznosított PET, BPA-mentes töltelékkel | Méretek: Twin/Twin XL, Full/Queen, King/Cal King | Fill Power: Nincs feltüntetve | Tanúsítványok: OEKO-TEX | Ápolás: | Visszatérítési feltételek: A termék visszaküldésére vonatkozó szabályok: 30 napon belül visszaváltható.

Amit szeretünk

Selymesen sima és lélegző eukaliptusz szövetből készült huzat

Fenntartható forrásból származó anyagokból készült

Amit nem szeretünk

Túl könnyű lehet a hideg alvóknak

Mindig úgy érzed, hogy éjszaka meleged van, és le kell dobnod a takaródat? Akkor olyan termékre van szüksége, mint a Buffy Comforter, amely könnyű és szellős, így nem melegszik túl. Ennek az egyedülálló paplanhuzatnak a töltete 100 százalékban újrahasznosított poliészterből készül, amelyet BPA-mentes PET-vizes palackokból fonnak.

A Buffy twin/twin XL, full/queen és king/cal king méretben kapható, a puha külső héj pedig eukaliptusz anyagból készült. A takaró több réteg töltelékkel van töltve, hogy extra bolyhos megjelenést és töltetet adjon, mégis hihetetlenül légáteresztő, így tökéletes a melegben alvók számára. Olyan, mintha egy luxusszállodában találnád, és a cég még ingyenes próbaverziót is kínál, hogy megnézhesd, tetszik-e neked.

"Úgy döntöttünk, hogy Buffy csupasz paplanhuzattal alszunk. Az élénk fehér szín friss, hívogató megjelenést kölcsönöz, ami egy-és-az-egyben-párnázó megoldássá teszi. Természetesen, ha hajlamos a véletlen foltokra, vagy ha háziállatai vagy gyermekei vannak, akkor valószínűleg szeretne egy paplanhuzatot rátenni a nagyobb védelem érdekében." - Carrie Bluth, terméktesztelő.

Legjobb Down alternatíva: SUPERIOR Down Alternative Comforter

Anyag: A pehelypaplan és a pehelypaplan: Anyag: Mikroszálas héj, pehelyalternatív polimer töltelékkel | Méretek: Teljesítmény: Nincs feltüntetve | Tanúsítványok: Twin/Twin XL, Full/Queen, King: | Ápolás: | Visszatérési feltételek: Nincs ápolás: Gépi mosás: 30 nap

Amit szeretünk

A fehéren kívül más színekben is kapható

Megfizethető

Gépben mosható

Amit nem szeretünk

A poliészter kevésbé lélegző, mint a természetes szálak

Nincsenek sarokkötések

Az ágyneműk alapanyagának gyakran az ágyneműk arany standardjának tekintik, de egyesek szeretnék elkerülni az állati eredetű termékeket és a borsos árat. Ezen okok miatt a pehelyalternatívák népszerűvé váltak - ezek ugyanazt a kinézetet és érzést nyújtják, mint a pehely, de alacsonyabb áron. A ma kapható egyik legjobb pehelyalternatív paplanok egyike ez a Superior Solid termék, amely puha és bolyhos.

Ez a sokoldalú fehér paplan kétágyas/kettős XL, teljes/királynői és királyi méretben kapható, és önmagában vagy paplanhuzattal együtt is használható. A mikroszálas huzatot magas poliészter töltettel töltötték meg, ami miatt úgy néz ki és olyan érzés, mint a pehely, és melegen tartja a hideg éjszakákon. Ez a paplan olyan pihe-puha érzés, és hihetetlenül jól tartja magát, még számos mosás után is.

"Bár mi a természetes szálakat szeretjük ágyneműként a légáteresztő képességük miatt, ez a mikroszálas huzat egyszerre volt elég puha és légáteresztő ahhoz, hogy lehetővé tegye a levegő áramlását, ami segített megakadályozni a túlmelegedést... Elég könnyű és bolyhos a tavaszi estékhez, de elég masszív ahhoz, hogy hideg éjszakákon is meghittnek érezzük." - Jill Waldbieser, terméktesztelő.

A legjobb könnyűsúlyú: Linenspa All-Season Down Alternative steppelt paplan

Linenspa Fehér libapehely alternatív paplanpaplan paplanfülkékkel, Queen, Queen

Linenspa Down Alternative Microfiber Comforter felülvizsgálata

Anyag: Az ágyneműhuzat és az ágyneműhuzat: Anyag: Mikroszálas héj, pehelyalternatív polimer töltelékkel | Méretek: | Ápolás: | Visszatérítési feltételek: Nincs ápolás: A kiskereskedőtől függ, 3 év garancia van rá.

Amit szeretünk

Megfordítható kialakítás többféle színben

Megfizethető

Elég könnyű az egész éves használathoz

Amit nem szeretünk

A poliészter kevésbé lélegző, mint a természetes szálak

Egyesek szeretik a nehéz takaró érzését - ezért is népszerűek mostanában a súlyozott takarók -, mások azonban inkább egy könnyebb takarót szeretnek aludni. Ha a második táborba tartozik, akkor a Linenspa All-Season Down Alternative Quilted Comforter (egész szezonra szóló, pehelypaplan-alternatív steppelt paplan) tetszeni fog, amely melegséget biztosít, de nem nehezíti el az éjszakát.

Ez a paplan az összes szokásos takaróméretben, valamint twin XL, California King, oversized king és oversized queen méretben kapható. Több mint 20 megfordítható szín és minta közül választhat, a paplan pedig pehelyalternatívával van töltve. Külseje puha mikroszálas szövet, dobozos varrással, és nyolc hurok található rajta, ahová paplanhuzatot rögzíthet, ha úgy dönt. Ez a takaró hihetetlenül könnyű és pehelykönnyű, így ideális paplan a nyári időszakban.

Mit mondanak a tesztelők

"A paplan felülete fényes vagy csúszós érzetű, amelyből hiányzik a kiváló minőségű ágyneműk puha, hűvös tapintású érzése. Ezen okok miatt ezt a paplant inkább egy minőségi paplanhuzatba dugnánk." - Jill Waldbieser, terméktesztelő.

A legjobb költekezés: The Company Store Alberta Euro Down Pehelypaplan

Ha van egy kis plusz pénzed, nem fogod megbánni, hogy befektetsz az Alberta Euro Down Comforterbe. Ez a pehellyel töltött takaró csak a legjobb minőségű anyagokból készült, így tartós, és hihetetlenül meleg és fényűző. Öt színben, valamint három hőfokozatban kapható, attól függően, hogy milyen alvási hőmérsékletet szeretne!

Ez a takaró 600-650 töltőteljesítményű európai pehellyel van töltve (a töltőteljesítmény a bolyhosság mértékegysége), így verhetetlenül magas és meleg lesz.

A külső rész 300 szálszámú fésült pamutszaténból készült, amely könnyű, puha és gyönyörűen drapériázik, és 12 hüvelykes terelődobozos varrással rendelkezik, hogy a pehely egyenletesen eloszoljon a takaró egészén. Vannak sarokhurok, ha paplanhuzatot szeretne rögzíteni, és további bónuszként ez a takaró saját mosógépében és szárítógépében tisztítható - ami nem gyakori a pehelytakarók között.