, 2021/10/20

Amellett, hogy extra ülőhelyet biztosítanak, az akcentusszékek arra szolgálnak, hogy vizuálisan érdekesebbé tegyék otthonát, segítve az összefogást és a személyiséget bármely térbe. Egyes akcentusszékek merész mintákkal, élénk színekkel vagy texturált szövetekkel rendelkeznek, míg mások egyedi, figyelemfelkeltő formákkal.

extra ülőhelyek

Nem számít, hogy milyen stílusú a lakberendezés - legyen az modern vagy bohém, parasztházi vagy hagyományos -, az akcentusszékek hatalmas választékából választhat, ezért érdemes figyelembe vennie, hogy mekkora helyiséggel rendelkezik, valamint a költségvetését is. Már 100 dollárért is találhat dekoratív székeket, míg mások 1000 dollárba vagy még többe is kerülhetnek.

Az alábbiakban a legjobb akcentusszékek következnek, amelyeket hozzáadhat a lakótérhez.

A legjobb választásaink

All Roads Shaina Petite Accent Chair az Anthropologie-nál

A vidám kárpitminta és az ülés körüli rojtok teszik ezt a széket látványossá. Ennek a középkori széknek a retró tweed anyagából készült retro szövet több színben, köztük egy merész narancssárga színben is kapható.

West Elm Viv forgószék a West Elmben

A félköríves háttámla kortárs megjelenést kölcsönöz ennek a forgószéknek.

Zipcode Design Donham társalgószék a Wayfairnél

Ez a dobozos, minimalista választás egy különlegesebb stílust fejezhet ki, ha egy díszpárnával vagy takaróval párosítjuk.

Urban Outfitters Floria bársonyszék az Urban Outfittersnél

Legyen merész ezzel a bársonyszékkel, amely szupermodern, háromlábú kialakítással rendelkezik.

Pottery Barn Raylan bőrfotel a Pottery Barnnál

Tölgyfa váz és két bőrpárna ad ennek a hangsúlyos fotelnek tekintélyes megjelenést.

IKEA KOARP karosszék az Ikeában

Fémváz tartja ezt a minimalista széket, szögletes karfákkal és mosógépben mosható huzattal.

Lemieux et Cie Savoie szék az Anthropologie-nál

Ennek a széknek az elegáns papucssziluettje bármelyik szoba finom kiegészítője.

All Roads Shaina Petite Accent szék

Ez a vidám akcentusszék lesz a befejező simítás bármely bohém vagy eklektikus élettérben. A Shaina Accent Chair szórakoztató textúrákkal rendelkezik, beleértve a kék rojtokat az ülés szélein, valamint a szép mintázatot a kockás kék, fehér és sárga kárpitnak köszönhetően. Ráadásul a karfa nélküli kialakítás modernebb sziluettet kölcsönöz neki, amely nem foglal túl sok helyet. Ez a szék 26 hüvelyk széles és 30 hüvelyk magas, és pamutbársony szőnyegkárpitozással van bevonva. A váz trópusi keményfából készült, a kúpos lábak pedig akácfából készültek, az ülés pedig rugók, hab és rosttöltet kombinációjával rendelkezik.

Cikk Spin szék

Valami modernebbet keres? Az Article a Spin székével, amely szögletes, középkori formájú, aranyszínű fémlábakra szerelt. A szék négy színben kapható, köztük egy merész narancssárga színben, ha merésznek érzi magát, és a retro tweed szövet csak tovább növeli a szék stílusos megjelenését. A forgószék rendkívül jól megmunkált, kemencében szárított tömörfa vázzal és poliészter kárpitozással bevont, nagy sűrűségű habszivacs üléssel. Magassága 31 hüvelyk, szélessége 30,5 hüvelyk, a lábak pedig rozsdamentes acélból készültek, hogy stabil és tartós alapot biztosítsanak. Összességében az akcentusszék méltóságteljes kiegészítője lenne bármely nappalinak vagy irodának.

Yongqiang kárpitozott szék

A Yongqiang kárpitozott szék egy megfizethető akcentussal rendelkező szék, amelyet otthonába illeszthet - jól illeszkedik a hagyományos vagy akár a kortárs dekorációhoz. A szék krémszínű, pamutszövetből készült, tuftolt gombos részletekkel és elegáns, göngyölt tetejével, és négy tömör faláb támasztja alá.

Ez a hangsúlyos szék alig több mint 27 hüvelyk széles és 32 hüvelyk magas, és párnázott üléssel rendelkezik, amelyen kényelmesen ülhet. A szék háttámlája enyhén hátradöntött helyzetben van, amely kényelmesnek tűnik a pihenéshez vagy az olvasáshoz. Ha szeretné egy kicsit feldobni, adjon hozzá néhány díszpárnát, vagy adjon hozzá egy lábzsámolyt a nyugodtabb lazításhoz.