, 2021/10/20

Az elektromos kandalló nagyszerű kiegészítő hőforrás és hangulatos esztétikumot biztosít. Az elektromos egységeknek van néhány előnyük a hagyományos kandallókkal szemben. Mivel elektromos árammal működnek és nem igényelnek szellőztetést, könnyebben telepíthetők. Kevesebb karbantartást is igényelnek - így megspórolható a fakitermelés, a tűzgyújtás, valamint a korom és a hamu eltakarítása.

Azonnal felmelegíti a szobát

Ráadásul a LED-fények és a többszínű lángok, az elektromos kandalló nagyon valósághű hatást kelthet. Nem minden elektromos kandalló lesz azonban megfelelő neked helyiségedben, ezért a megfelelő modell kiválasztása kulcsfontosságú. Többféle stílusban kaphatók, és lehetnek hordozhatóak, szabadon állóak vagy falra szerelhetőek. Vásárlás előtt figyelembe kell venni az ajánlott fűtési teljesítményt és az alapvető biztonsági funkciókat is. A döntés megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük a legjobb elektromos kandallókat különböző kategóriákban.

Legjobb választásaink. A legjobb összességében:

Duraflame 24-In. Elektromos kályha az Amazonon

Bár hasonlít egy hagyományos fakályhára, ez a fűtőberendezés infravörös technológiát használ a helyiség gyors felmelegítéséhez.

A legjobb fali tűzhely:

R.W.FLAME 50" elektromos kandalló az Amazonon. Falra szerelhető, ez az elektromos kandallóhely lehetővé teszi, hogy élvezze a 12 különböző színben pompázó lángokat.

A legjobb modern:

Zipcode Design falra szerelhető elektromos kandalló a Wayfairnél. Ez a falra szerelhető elektromos kandalló modern hangulatot kölcsönöz helyiségének, és pislákoló LED-lángokkal rendelkezik.

A legjobb költségvetés: A legjobb költségvetésű kandalló:

Twin Star Home infravörös kvarc elektromos kályha fűtőberendezés a Walmartnál. Ennek a megfizethető árú fűtőberendezésnek az infravörös kvarcfűtési technológiája hőt bocsát ki és fenntartja a páratartalmat.

A legjobb kiadás: Wayfair: Real Flame Callaway Grand elektromos kandalló at Wayfair. Bár lényegesen drágább, mint más modellek, ez a kandalló stílusú kandalló a legreálisabb megoldás.

A legjobb TV-állvánnyal:

Ameriwood elektromos kandalló TV állvány az Amazonon. Ez az elektromos kandalló tévéállványként is funkcionál, és rendezetten tárolja a kábeleket és más médiát.

A legjobb hordozható:

Comfort Zone hordozható kandallófűtő az Amazonon. Könnyű és hordozható, ez a készülék izzó lángokat és azonnali meleget biztosít a ház bármelyik helyiségben.

A legjobb fából készült műfa:

Laurel Foundry Terrence elektromos kandalló a Wayfairen. Ez a hagyományos kandallónál megfizethetőbb rusztikus fali kandalló hatékony hőt és élethű lángokat biztosít.

A legjobb összességében: Duraflame 24-In. Elektromos tűzhely.

Duraflame infravörös kvarc kandalló kályha felülvizsgálata

Mit szeretünk

Egyszerű beállítás

Vonzó kialakítás

Kisméretű forma

Lenyűgöző hő, amely nem szárítja ki a bőrt

Amit nem szeretünk

A teteje túl meleg a tárgyak megjelenítéséhez

Kissé drága

Méretek: Súly: 28,6 font | Elsődleges anyag: 23,4 x 24 x 13 col (1 col 2,54 cm): Fém | Lefedettségi terület: Hőterjedelem: 1,000 négyzetláb | Hőteljesítmény: 1,000 négyzetláb | Hőtermelés: 1,000 négyzetláb 5,200 BTU

A Duraflame 24-In. Elektromos kályha elismerést érdemel a valósághű lángszimulációért és a vonzó kialakításért. A 13,1 x 24 x 23,4 col méretű, szabadon álló készülék szinte bárhol elhelyezhető otthonában (egy konnektor közelében). A hőmérséklet, az idő és a fényerő állítható szabályzóin kívül egy távirányítót is tartalmaz a további kényelem érdekében. Négyféle kivitel közül választhat: fekete, krém, francia szürke vagy fahéj.

Az 5200 BTU infravörös kvarcfűtővel felszerelt, nagy teljesítményű készülék rengeteg hőt sugároz anélkül, hogy elszívná a szoba nedvességtartalmát. Éppen ezért kiváló választás allergiások számára. A csatlakozó beépített hőmérővel rendelkezik, így a készülék automatikusan kikapcsol, ha túl meleg lesz - ez egy nagyszerű biztonsági funkció.

Mit mondanak a tesztelők

"Száraz éghajlatunkon a pártsemleges infravörös hő jobb volt, mint az elektromos fűtés, amely kiszárítja az amúgy is száraz levegőnket. Az infravörös hullámok inkább olyan meleget biztosítottak, mintha közvetlen napsütésben vagy egy igazi kandalló előtt ülnénk." - Justin Park, terméktesztelő

A legjobb fali készülék: R.W.FLAME 50" elektromos kandalló

R.W.FLAME elektromos kandalló 50 colos süllyesztett és falra szerelhető kandalló

Megtekintés az Amazonon

Amit szeretünk

Könnyen telepíthető

Elegáns kialakítás

Nagymértékben testreszabható

Mit nem szeretünk

Nincs termosztát

Középszerű hőelosztás

Méretek: Súly: 50,6 font | Elsődleges anyag: 18,1 x 3,85 x 50 col: Fém | Lefedettségi terület: Hőterjedelem: 400 négyzetláb | Hőteljesítmény: 400 négyzetláb 5,100 BTU

Ez az R.W. Flame elektromos kandalló falra akasztható vagy süllyeszthető az áramvonalasabb megjelenés érdekében. Mérete 50 x 18 x 3,98 col, ez az egyik legvékonyabb elektromos kandalló a piacon. Többféle méretben kapható, 30 és 60 col között. A fűtőberendezés az előlapon érintőképernyővel és távirányítóval rendelkezik. A készülék talán legnagyobb eladási pontja, hogy rendkívül testre szabható. 12 különböző lángszín, öt lángsebesség és öt lángfényerősség közül választhat. A LED-lángágy 12 különböző színválasztékkal rendelkezik, így a lángok és a kőzetszínek keverhetők és illeszthetők egymáshoz az egyedi megjelenés érdekében.

A fűtőberendezés nem rendelkezik termosztáttal, de két teljesítménymód - 750 watt és 1500 watt - között válthat. Legfeljebb 400 négyzetméteres helyiségekbe való, és felülre szerelt fúvóventilátorral van felszerelve. Bár a fűtőberendezés képes kellőképpen felmelegíteni a helyiséget, a légáramlás irányítására nincs lehetőség.

Legjobb modern: Zipcode Design Lauderhill fali elektromos kandalló

Falra szerelhető elektromos kandalló

Megtekintés a Wayfairen

Amit szeretünk

Elegáns és modern kialakítás

Erőteljes fűtőberendezés

Nagyszerű biztonsági funkciók

Cool-touch külső

Amit nem szeretünk

Nem produkál többszínű lángokat

Méretek: Súly: 46 font | Elsődleges anyag: 21,65 x 50,4 x 5,63 col: Fém és üveg | Lefedettségi terület: Hőterjedelem: 400 négyzetláb | Hőteljesítmény: 400 négyzetláb | Hőtermelési teljesítmény: 5,118 BTU

Ez a falra szerelhető elektromos kandalló elegáns megjelenéssel és helytakarékos funkcionalitással rendelkezik. Állítható, pislákoló LED-lángjai valósághűbb megjelenést biztosítanak. Ez a fűtőberendezés erőteljes, 5 118 BTU fűtőegységgel van felszerelve, és legfeljebb 400 négyzetláb méretű helyiségek számára a legmegfelelőbb. Néhány nagyszerű biztonsági funkciót kínál, beleértve az időzítőt, a biztonsági leállítást és a termikus túlterhelés elleni védelmet. A további kényelem érdekében távirányítót is tartalmaz.

Az általános konszenzus szerint ez az elektromos kandalló könnyen telepíthető és jól néz ki. A lángokat a fűtőberendezés bekapcsolása nélkül is aktiválhatja. Az egyetlen nagy hátránya, hogy nem produkál többszínű lángokat.