, 2021/10/22

Tekintettel arra, hogy életünk egyharmadát az ágyban töltjük, fontos, hogy a berendezés hihetetlenül kényelmes legyen. Nemcsak azt szeretnéd, hogy jól érezd magad és jól aludj, hanem azt is, hogy a matrac jól védve legyen olyan dolgoktól, mint az allergének, folyadékok és poratka.

Tartsd az ágyad védve

Végül is egy jó matrac drága lehet, ezért szeretnéd biztosítani, hogy egész élettartama alatt tiszta és sérülésmentes maradjon. Ráadásul a kutatások azt mutatják, hogy a matrac burkolása hatékony módja annak, hogy távol tartsd a poratka allergéneket. Egy matracbetét javíthatja az alvás élményét, mivel egy kis extra párnázottságot és egy plusz védőréteget biztosít, amely könnyen eltávolítható és mosható. A matracbetét kiválasztásának első lépése annak kitalálása, hogy csak egy extra rétegre van-e szüksége, vagy olyanra, amely kettős feladatot lát el, és megvédi az ágyat az allergénektől vagy a balesetektől (ami minden gyerekszobában fontos).

A legjobb összességében: SUPERIOR Down Alternative Matracbetét

Superior Queen Matrac Topper, hipoallergén fehér Down Alternative Featherbed matracbetét - plüss, túltöltött és 2 & quot; vastagságban

Mit szeretünk

Plüss pehely alternatív töltelék

Gépben mosható

Amit nem szeretünk

Egyenetlen töltelékeloszlás

Ha extra kényelemre vágyik, a nagyobb párnázottság érdekében egy pehelyalternatív matracbetét remek választás. Ez a matracbetét 2 hüvelyk pehelyalternatív tölteléket tartalmaz egy kényelmes mikroszálas huzattal együtt. Gépben mosható, bár a mosógépen és a szárítógépen való átfuttatás után problémák merülhetnek fel.

Ez a matracbetét egy unalmas ágyat kényelmes párnafedéllé varázsolhat, és plüss érzése segíthet a jobb alvásban. Összességében úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz ennek a matracbetétnek a teljesítményével.

A legjobb ár-érték arány: Utopia Bedding steppelt, átszőtt matracbetét

Steppelt Fitted Matracbetét (Queen) - Matracvédő akár 16 hüvelyk mélységig nyúlik - Matracbetét az Utopia Beddingtől

Amit szeretünk

Költségvetés-barát

Akár 16 hüvelyk vastagságú matracokhoz is illeszkedik

Amit nem szeretünk

Nem vízálló

Érthető, hogy nem szeretne sokat költeni egy olyan termékre, mint egy matracbetét. Az Utopia Bedding Quilted Fitted Matracbetét bizonyítja, hogy nem kell nagy összegeket költenie ahhoz, hogy minőségi terméket kapjon. Egyrészt, mert akár 16 hüvelyk vastagságú matracok tetejét és oldalát is lefedi. A teteje szálcsiszolt mikroszálas, a gyémántvarrásos steppelés belsejében pedig nagy rugalmasságú poliészter szálas töltelék található.

Bár ez az opció nem vízálló, jó ár-érték arányt biztosít, és a Smooth Grip Skirt Systemnek köszönhetően ritkán csúszik, ha egyszer a helyére került. Gépben is mosható és szárítható - csak ügyeljen arra, hogy kövesse az utasításokat, amelyek a kíméletes mosási ciklust és a legalacsonyabb szárítási hőmérsékletet javasolják. A párna minden főbb matracmérethez kapható: twin, extra hosszú twin, full, queen, king és California king.

A legjobb vízálló: AllerEase Platinum 360 Zip-Off Top Matracvédő

AllerEase Zip-Off Top matracvédő: AllerEase Zip-Off Top matracvédő

Megtekintés az Aller-ease.com oldalon

Amit szeretünk

A cipzáras felső könnyen mosható

Véd a folyadékok és a poratka ellen

Antimikrobiális bevonat megakadályozza a szagok kialakulását

Amit nem szeretünk

California king méretben nem kapható

Az AllerEase Platinum 360 matracvédő nemcsak a folyadékoktól védi a matracot, de a cipzárral lecipzározható tetejének köszönhetően könnyen mosható anélkül, hogy az egész huzatot le kellene venni. A gyártó szerint ez a cipzáras védőhuzat teljes mértékben befedi a matracot, hogy megvédje a folyadékok, a poratkák és más allergének, valamint a poloskák ellen, a felső rész pedig a mosások között gyorsan fel- és lecipzározható. Ráadásul az antimikrobiális szövetbevonat segít megelőzni a szagokat. A további kényelem érdekében a hőmérséklet-kiegyenlítő matracvédő egy plüss felső réteggel is rendelkezik, amelyen imádni fog aludni. Ez a vízálló matracvédő legfeljebb 17 hüvelyk mélységű matracokhoz illeszkedik, és iker, teljes, queen és king méretben kapható.

A legjobb kártevők elleni védelemre: Hospitology Products Sleep Defense System matracburkolat

Az eredeti Sleep Defense System - vízálló / ágyi poloska / poratkák elleni védelem - PREMIUM cipzáras matracburkolat & hipoallergén védő - 60 hüvelyk x 80 hüvelyk, királynő - standard

Mit szeretünk

Teljesen körülveszi a matracot

Elutasítja a kis kiömléseket és blokkolja az allergéneket

Amit nem szeretünk

Megtartja a hőt

Aggódik, hogy a csúszómászók bejutnak az ágyába? Ezt a matracbetétet kifejezetten úgy tervezték, hogy 100 százalékban poloskabiztos legyen. Ez a cipzáras huzat bármilyen 12 és 18 hüvelyk közötti matracmélységhez illeszkedik, és teljesen körbeveszi a matracot, hogy távol tartsa a poloskákat. A magas szálszámú poliészter kötött anyagból és poliuretán vízálló rétegből készült huzatot úgy tervezték, hogy taszítsa a kis folyadékkiömléseket, és az allergének alvás közbeni blokkolásával enyhítheti az asztmás tüneteket is. A termék mosógépben mosható és szárítható, és ötéves korlátozott garanciával rendelkezik. Akár volt már ágyi poloska, akár nem, ez a termék kényelmet és nyugalmat hozhat az éjszakai alváshoz.

A legjobb kiömlésbiztos: SafeRest prémium hipoallergén matracvédő

Queen Size SafeRest Premium hipoallergén vízálló matracvédő - Vinilmentes

Amit szeretünk

Véd a poratka ellen

A hátsó bevonat megvédi a matracot a kiömlött folyadékoktól

Amit nem szeretünk

Nem teljesen vízálló

Ez a matracbetét a twintől a California Kingig minden méretben kapható, hipoallergén pamutból készült, és a hátoldalán olyan bevonattal rendelkezik, amely megvédi az ágyat az allergénektől és a folyadékoktól - így nem kell aggódnia a balesetek vagy a szombat reggeli ágyban elfogyasztott reggelik kiömlése miatt. Az oldalakat egy gumiszalag köti össze, hogy a matracbetét biztosan a helyén maradjon, és észre sem fogja venni a lepedő alatt. Gépben mosható és szárítható, de a legjobb eredmény érdekében ne használjon fehérítőt tartalmazó termékeket. Azzal a tudattal is megnyugodhat, hogy 10 év garancia áll mögötte.

A legjobb a gyerekek számára: American Baby Company vízálló kiságy- és kisgyermekágy matracbetét huzat

American Baby Company vízálló, rácsos kiságy és kisgyermekágy védő matracbetét huzat, fehér.

Amit szeretünk

A rugalmas szélek a helyén tartják a matracvédőt

Védi a matracot a folyadékoktól

Amit nem szeretünk

Mosás után bepiszkolódhat

Matracvédőt keres gyermeke kiságyába vagy ágyába? Ez az American Baby Company terméke nagyszerű választás. A kiságymatracokhoz vagy kisgyermekágyakhoz készült, 100 százalékban poliészterből készült, középső rétege vízálló vinil, amely megvédi a matracot a folyadékoktól. Emellett a szélei körös-körül rugalmasak, ami azt jelenti, hogy a matrachoz simul, és nem mozdul el, bármennyit is mozog a kisgyermeke álmában. A matracbetét mosható és szárítható a gépben.

Annak ellenére, hogy vízálló, ez a matracvédő nem ad gyűrődő hangot, amikor a baba mozog rajta, és hatékonyan védi kisgyermeke matracát a balesetektől és a kiömlött folyadékoktól.