, 2021/10/22

Konyhád megjelenése olyan egyszerű, mint egy franciaajtós hűtőszekrény beszerelése. Első pillantásra úgy nézhet ki, mint egy side-by-side modell - ahol a fagyasztott élelmiszereket a bal oldali ajtó mögött, a hűtött ételeket pedig a jobb oldali ajtó mögött tárolod.

 egy stílusos készülék

Az ilyen típusú modellek azonban sokkal több funkcionalitást és helyet kínálnak, és jellemzően különböző polc- és ajtó-konfigurációkkal vannak felszerelve. A standard kialakítás két ajtó felül és egy fagyasztófiók alul. Ha azonban egy fejlettebb kialakítást keres, vannak olyan modellek is, amelyek négy ajtóval és egy átalakítható résszel rendelkeznek, amely fagyasztóként vagy hűtőszekrényként is funkcionálhat. Egy olyan háztartás, amelyik szeret bizonyos árucikkeket felhalmozni, vagy azt szeretné, hogy darabja egybeolvadjon a közeli szekrényekkel, ezeknek a kialakításoknak lehet a legnagyobb hasznod.

A legjobb összességében:

Whirlpool franciaajtós hűtőszekrény a Lowe's-nál

Ennek a modellnek a funkcionalitása felülmúlhatatlan, köszönhetően a jég- és vízadagolónak és a nagyvonalú helykínálatnak.

A legjobb költségvetés: A legjobb hűtőszekrény:

LG Electronics francia ajtós hűtőszekrény a Home Depotban

Alacsonyabb áron ez a modell tágas belső térrel rendelkezik, és lineáris kompresszorral, amely segíti a hatékony és csendes működést.

A legjobb kiadás:

Cafe franciaajtós hűtőszekrény a Home Depotban

A jég- és vízadagoló képes forró vizet adagolni, ha gyors italt szeretne készíteni, a hardver pedig testre szabható.

A legjobb nagy kapacitású:

GE franciaajtós hűtőszekrény a Home Depotban

Ha olyan készüléket keres, amely nem köt kompromisszumokat a hely vagy az olyan értékes kényelmi funkciók, mint a jégkészítő, akkor ne keressen tovább ennél a modellnél.

A legjobb fiókkal:

GE Profile 27,9 Cu. Ft. Smart 4 ajtós hűtőszekrény a Walmartnál

A hűtőszekrény extra fiókja, valamint a forgatható ajtótároló megkönnyíti a rágcsálnivalók elérését vagy az ételek elkészítését.

A legjobb Smart:

LG Electronics franciaajtós intelligens hűtőszekrény a Lowe's-nál.

Van egy kettős jégkészítő, emellett egy adagoló és rengeteg fagyasztó hely a termékek, húsok és vacsorák hosszú távú tárolására.