, 2021/10/20

Egy szép otthon létrehozása csak akkor éri meg, ha Ön és vendégei szívesen töltenek benne időt. A boldog otthon megteremtésének egyik legfontosabb része, hogy meleggé és barátságossá tegyük, olyan menedékké, amelyet soha nem akarunk elhagyni.

amire szükséged

Az otthonában az olyan textúrák, amelyek vonzzák az embert, és arra késztetik, hogy megérintse őket, segítenek megteremteni az áhított otthonosság érzését. Ez a meleg lakótér Ashley Solbergtől számos különböző textúrát tartalmaz, amelyek vonzzák a tekintetet, és azonnali adag személyiséget adnak hozzá. A bozontos díszpárnáktól kezdve a bársony kanapékon át a kötött ágyneműkig keverje a tapintásra is vonzó textúrákat. A túl sok különböző szövet zsúfoltnak tűnhet, ezért törekedjen három-négy textúrára minden szobában.

Étkező szőnyeggel

Egy szőnyeg nagyszerű módja annak, hogy összekösd a szobát és vizuális érdeklődést kelts. Bár olcsó szőnyegeket sok nagy dobozos üzletben találhatsz, egy magasabb kategóriájú szőtt szőnyeg, mint amilyet Devon Hosford használt otthonában, luxus érzést nyújt a láb alatt, és nem kopik ki a végeken. Ha egy szoba gyérnek vagy sterilnek tűnik, egy jól megmunkált szőnyegre költött pénz azonnali karaktert kölcsönöz, és segít teljessé tenni a megjelenést.

8 egyszerű dolog, amitől most megszabadulhatsz, hogy rendet tegyél otthonodban

Réteges takarók

Persze, minden ágynak szüksége van egy paplanra és lepedőre, de extra hangulatossá teheted a hálószobádat több takaró és textúra rétegezésével, ahogyan ebben a hálószobai beállításban látható a House in the Middle-től. Egyetlen meleg paplan helyett fontold meg a befektetést néhány dobótakaróba, amelyeket az évszaktól függően lehet rétegezni és eltávolítani. Gondol arra, mikor jártál utoljára egy bútorboltban, és azonnal megtetszettek az ágyneműk - a takarók és lepedők rétegezése egy tervezői trükk, amellyel hívogatóbb és vonzóbb ágyat hozhatsz létre.

Túlzásba vinni a növényeket

A szobanövények az egyik legegyszerűbb (és legolcsóbb) módja annak, hogy otthonodat élhetőbbé és hívogatóbbá tedd. Még akkor is, ha fekete hüvelykujjod van, sok olyan szobanövény van, amelyeket még a legkezdőbb otthoni botanikusok számára is nehéz megölni. Ha nem állsz készen arra, hogy egy beltéri dzsungelt hozz létre, mint ebben a Dun's World által bemutatott térben, fektess be néhány növénybe a könyvespolcodra vagy az üres sarkokba, keress kihasználatlan fehér teret, és adj hozzá egy kis zöldet.

Falikép

Ha otthonodban még mindig olcsó nyomatok, vagy ami még rosszabb, egyáltalán nincs falikép, tölts egy kis időt azzal, hogy a belső múzeumi docensedet kanalizálod, és jelentősebb darabokat választasz. Akár találsz egy helyi művészt, akit szeretsz, akár magad készítesz egy darabot, vagy csak a nagy dobozos üzletekből választasz jelentősebb művészetet, a galériafal frissítése, mint ez az Agi at 59 kurátora, nagyszerű módja lehet egy hívogatóbb tér kialakításának.

Vásárolj hozzá illő étkészleteket

Persze, az össze nem illő tányérok és tálak lehetnek boho sikkesek, de ha fel akarod frissíteni a vacsorapartikat, fektess be egy olyan készletbe, amely összetartónak és egységesnek tűnik. Legközelebb, amikor vacsorapartit rendez, néhány összeillő darabbal az étkezője egy kicsit dizájnosabbá és otthonosabbá válhat.

Cseréld ki a fogantyúkat és a kilincseket

Még az olcsóbb IKEA-bútorok is drágának tűnhetnek néhány hardvercsere segítségével. Kristálygombokat és excentrikus húzókat találhatsz a helyi barkácsboltban. Ne félj a keveréstől, és hozz létre egy egyedi, saját ízlésedre szabott darabot. Ez az olcsó és egyszerű javítás átalakíthatja az elavult komódokat és régi ajtókat, és otthonát meghittebbé teheti.

Szórj virágokat az egész otthonodban

A friss virágok vagy akár a szárított gallyak azonnali bájt kölcsönözhetnek a térnek, és segíthetnek abban, hogy a ház lakottabbnak tűnjön. Fektess be néhány dekoratív vázába és befőttesüvegbe, és készíts saját összeállításokat, amelyeket elhelyezhetsz a munkalapokon, dohányzóasztalokon és komódokon az egész otthonában. Sok tervező a friss virágokra esküszik, és soha nem vendégeskedik friss csokor nélkül.

Üdvözöljük négylábú barátainkat

A háziállatok a legjobb módja annak, hogy az otthonodat olyan hellyé varázsold, amit soha nem akarsz elhagyni. Ha már fontolgatod egy új barát örökbefogadását, gondolj azokra az emlékekre, amelyek az otthonodban lesznek. Persze, lehet, hogy útközben elveszítesz néhány cipőt, de a szeretet, amit cserébe kapsz, az otthonodat a leghangulatosabb hellyé teszi a környéken.