, 2021/10/23

A trendek jönnek és mennek, de most épp egy 1970-es évekbeli szerelmi viszonyban vagyunk. A boho és a diszkó korszaka teljes erővel visszatért, és ez szó szerint hazánkat is elérte.

újra divatosak

A rattantól a fonott fonottig, a lakberendezés a minimalistától és a moderntől az "eklektikus hippi" irányába mozdult el, és mi ezt imádjuk. Ha eddig ürügyet kerestél arra, hogy a szüleid pincéjében vásárolj, itt az idő. A '70-es évek lakberendezési trendjeinek átvétele olyan egyszerű lehet, mint néhány kiegészítő itt-ott, például egy török stílusú puff vagy a kosarak fali dekorációként való használata. Ha inspirációra vágysz, íme néhány '70-es évekbeli dekorációs trend, amelyek hivatalosan is újra divatosak.

Fringe és shag

A rojtos szarvasbőr mellényektől a shag szőnyegekig, a rojtok egy olyan trend, amely jött és ment a tiszta élek és az áramvonalas minták javára. Most visszatért, és mi nagy rajongók vagyunk. Vegyen példát ebből a sara_pavao lakótérből, és adjon hozzá egy rojtos szőnyeget. A nagyméretű szőnyegek nem csak kényelmesek a láb alatt, de rengeteg textúrát adnak bármilyen térhez, és vizuálisan is érdekessé teszik azt.

Függő székek

Mi jobb, mint a verandán hintázni? Hintázni a nappalidban. Ez az imádnivaló sarok a vestigehome lakótérben egy lógó rattan tojásszékkel rendelkezik, amely csodálatosan hetvenes évekbeli hangulatot ad. Más lógó bútorötletek közé tartoznak a makramé hinták és a fonott függőágyak. A lógó szék szórakoztató módja annak, hogy egy olvasósarkot hozzon létre a nappaliban vagy a hálószobában - csak győződjön meg róla, hogy megfelelően telepíti a balesetek elkerülése érdekében.

Függőszék állvánnyal

Ha bérlő vagy, vagy egyszerűen nem állsz készen a kihívásra, hogy egy széket akassz fel a nappalidban, hogy megteremtsd a 70-es évek megjelenését, itt van egy ötlet sofiaparapluie-tól, amelyet bárki könnyen újrahasznosíthat. A legtöbb tojás- vagy fonott szék ugyanolyan elegánsan néz ki egy fémállványon - csak találj egy olyan színt, amely beleolvad a szoba többi részébe, és észre sem fogod venni, hogy ott van.

Rattan minden

A rattan bútorok olyan anyagokból készülnek, mint a nád és a fűzfa, és bár valójában az ókorig nyúlik vissza, az 1970-es években hihetetlenül népszerű volt. Most visszatért, és mi nem tudunk betelni vele. Mint például ez a boho-ihletésű könyvespolc a lotsofknotscanada-tól, a rattan bútorok laza, könnyed hangulatot kölcsönöznek, amely anélkül trendi, hogy megközelíthetetlennek tűnne.

Rattan polc a falra

Ez a lebegő rattan polc a monsterahouse-tól remek módja annak, hogy kihasználj egy kis extra falfelületet, és eklektikus hangulatot adj bármelyik szobába. Díszítsd szobanövényekkel, vintage könyvekkel és fonott kosarakkal a végső kaliforniai bohém hangulatért. Csak győződjön meg róla, hogy használjon horgonyokat, és rögzítse megfelelően, mielőtt a polcstílus-alakítási készségein dolgozna.

Makramé falikárpit

A makramé művészete valójában az ókorig vezethető vissza, de amikor csomózott szálas falikárpitokat vagy bonyolult makramé növénytartókat látunk, azonnal 1970-be kerülünk. Ez a mustársárga szépség a bonnybeedesigns-tól egy nagyszerű módja annak, hogy textúrát és színt adjon bármelyik szobába, és felhasználja a falfelületet a nehezen tervezhető galériafal gondjai nélkül.

Szivárvány alakú makramé falikárpit

Ha a gobelin falikárpitok nem a te stílusod, nézd meg ezt a szálakba tekert, szivárvány ihlette faliképet a marymakerstudio-tól. Ez a tökéletes akcentus egy elegáns 70-es évekbeli gyerekszobába vagy gyerekszobába, vagy egy szép módja annak, hogy egy kis színt adjon egy irodába vagy egy bejáratba.

Terrazzo ültetők kaktuszokkal

Idén a terrazzo mindenhol van, és bár hagyományosan a padlóburkolatok vagy munkalapok anyagaként gondolnak rá, ezek a gyönyörű ültetők a capradesigns-től bizonyítják, hogy szinte bármilyen formában használható, és még mindig ugyanolyan elegáns. A terrazzo olyan anyagok forgácsából készült kompozit, mint a márvány, a kvarc, az üveg és más anyagok. Bár fénykorát a 70-es években élte, imádjuk, hogy mostanában újra visszakerül az otthonainkba.

Retro színek

Ha már unod a teljesen fehér nappali trendet, örülni fogsz, hogy az élénk, merész színek újra divatosak. Ez a polkadotingrid által készített nappali a személyiségről szól, és az olyan színek, mint a vadászzöld, a mustársárga és a poros rózsaszín (igen, a nagymamád fürdőszobájának színe) újra felbukkannak a lakberendezésben.

Ha nem akarsz teljesen retró paletta mellett elköteleződni, fontold meg néhány mustársárga bársony díszpárna vagy egy mélyzöld lámpaernyő használatát, hogy ezt a trendet belekeverd a nappalidba.

Sok bársony

Van valami a bársonyban, ami luxusért kiált. A '70-es években népszerű anyag, mostanában kezdjük látni, hogy a bársony egyre gyakrabban jelenik meg a lakberendezésben. A pörgős, vidám bársony kanapéktól kezdve, mint ez az audreyapple-től, a dobópárnákig, a bársony nagyszerű módja annak, hogy textúrát adjon otthonának.

Állati mintás

A tehénbőrtől a zebráig, az állati nyomtatás visszatért - és ezúttal teljesen kegyetlenségmentes megjelenést kaphatsz. Ez a suszi_saunders által készített nappali bizonyítja, hogy mennyire elegánsan néz ki egy műzebrabőr szőnyeg, különösen egy egyébként minimalista szobában. Ha állati mintás dekorációról van szó, a kevesebb (általában) több, de ez nem jelenti azt, hogy félnie kell a minták és textúrák keverésétől.