, 2021/10/23

A szezonális stílus a múltból származó megjelenéseket vonultatja fel. Az évszakok változása mindig tökéletes alkalom arra, hogy felfrissítsük, mi van az otthonunk polcain... és a falakon, bútorokon és padlón is.

lakberendezési trenek

A térdekoráció minden szeptemberben történő felújítása és cseréje ugyanolyan rituálé, mint a tökfűszeres mindenféle és a levelek fordulása a fákon. Szóval mi a trendi 2021 őszén? A Pinterest trendjelentéseihez fordultunk, hogy megnézzük, mi a népszerű a közösségi oldalakon a felhasználók kereséseiben az évszakra vonatkozóan.

Y2K? Miért nem?

A nosztalgia ebben a szezonban ismét nagy divat. A századforduló megjelenését és hangulatát tükröző dekoráció elkapja a Millennial és a Gen Z kategóriába tartozó emberek fantáziáját. (Az ezredfordulósok általában az 1981 és 1996 között született emberek. A Z generáció az 1997 és 2012 között születetteket veszi fel). A Pinterest szerint a "Room decor Y2K" keresések a Gen Z és az ezredfordulósok körében robbantak fel.

Mi az Y2K dekoráció? Gondolj vidám, fiatalos megjelenésre blinggel és zsinóros fényekkel mindenhol. Szívek, százszorszépek és szivárványok az ágyneműtől kezdve a díszpárnákon át a gyöngyfüggönyökig mindenhol. Vagy gyöngyökből és fényfüzérekből álló függönyök. Lehet, hogy Hello Kitty nem lóg a falakon (vagy talán mégis!), de a 2000-es évek színei és textúrái újszerű módon ragyognak azoknak az embereknek az otthonában, akik szeretettel tekintenek vissza erre a korszakra.

Iskolai színek

A 2000-es évek nagy pasztellszínek voltak, és a Gen Z igyekszik visszahozni az egészet. A főiskolás korú keresők felrobbantják a Pinterestet, hogy szórakoztató módon alakítsák ki otthonukat ilyen árnyalatokkal. Akár rózsaszínben csinosítanák a teret, akár vidáman egy lágy sárgával, akár nyugodtnak a megnyugtató kékekkel és zöldekkel, a kollégiumi lakók idén ősszel biztosan túl menők lesznek az iskolához.

Ágy és fürdő

Keresd a zsályazöld és barna színekben úszó hálószobákat, amelyek a természetet hozzák be, hogy békés helyen pihenhesd ki a fejed. Rétegezd a színeket ágyneműkkel és díszpárnákkal, és adj hozzá textúrát a bútorokkal és kiegészítőkkel. A Pinterest-felhasználók tippeket keresnek egy olyan fürdőszoba összeállításához is, amely barackosan lelkes - szó szerint. A visszavágó árnyalat megjelenik a falakon, és a zuhanyfüggönyökre szánt vidám nyomatokon. Húzd össze a stílust olyan kiegészítőkkel, mint a dobott szőnyegek és a pult szervezők.

Adj egy kis pihenőt

És ha már a nyugalomról beszélünk, a hálószobádat a pihenés helyévé alakítani kézenfekvő választásnak tűnik, és ezt sokféleképpen megteheted. De hogyan néz ki ez ősszel? A boho chic mostanában trendi, a rattan székek, az oldalsó asztalok és a fejtámlák alkotják a keretét egy oázisnak szánt szobának. A zseníliából készült huzatok és párnák az ágyra, egy szövetszőnyeg és némi zöld növényzet hozzáadásával tökéletes helyet kapunk, ahol elaludhatunk egy kicsit. Egy másik forró tervezési trend a nyugalom megteremtéséhez? A kristályok. A himalájai kősó vagy geodézia lámpák, illetve az achát tealámpatartók lágy fényt árasztanak, amely tökéletes az elalváshoz.

Skater sikk

Nem lehetsz "deszkás" ezzel a görkorcsos témával, amely gördeszkás felszereléseket használ polcokként, könyvespolcokként, fali állványokként, tükrökként és másként. Ha élsz és lélegzel a sportban, házasítsd össze a funkciót a formával a kampókkal, hogy mindent a helyén tarts, miközben megmutatod a gördeszkás stílusodat. Adj hozzá egy színes akciónyomatot, vagy akár egy jellegzetes bútordarabot, például a kerekek nélküli gördeszkákból készült zsámolyt vagy széket. Mint minden témánál, itt sem szabad túlzásba vinni. Válasszon olyan kiegészítőket, amelyek kijelentést tesznek, és a végén olyan megjelenést kap, amely mindenkit megdobogtat.

Legyen pop

Ha idén ősszel szeretnél változtatni a dolgokon anélkül, hogy teljes újratervezést végeznél, jó társaságban vagy. A Pinterest profik keresik a módját annak, hogyan adhatnának egy kis zinget a belső terekbe. Mindig hozzáadhatsz olyan dolgokat, mint például új párnák, egy szőnyeg vagy faliképek, hogy gyors szerkesztést végezz. De egy másik módja annak, hogy azonnal frissíthetsz és felélénkíthetsz egy szobát, ha egy színpompás színt, például egy piros széket vagy élénk kék kanapét adsz a nappalidhoz, ahogyan az Oh So Kel tette itt. Cserélje ki vagy frissítse fel az unalmas fehér készülékeket váratlan színnel a konyhában. Nem kell túlzásba vinni a dekoráció újradefiniálásához.

Az ősz hagyományosan a berendezkedés és a kényelem ideje. Ezekkel a trendi Pinterest-keresésekkel ötleteket találhatsz arra, hogyan költözhetsz stílusosan a szezonba.

59 őszi dekorációs ötlet az őszi hangulathoz