, 2021/10/22

Tedd otthonodat hangulatossá, színessé és készítsd fel a hűvösebb hőmérsékletre ezekkel a kihagyhatatlan kiegészítőkkel.

Tedd otthonodat hangulatossá

Az idei őszi trendek a biztonságos gyűjtögetésről, a meghitt és meleg tartózkodásról, valamint az otthonodat kényelmessé és lazává tevő kiegészítők kiválasztásáról szólnak. Hogy segítsünk neked otthonod őszi dekorálásában, felkerestük Max Wilkert, a Better Homes & Gardens stílusigazgatóját, hogy tanácsot kérjünk tőle a legforróbb trendekről, amelyeket a Better Homes & Gardens Walmart 2021-es őszi kollekciójának tárgyaiból kipróbálhatsz.

Az olyan szórakoztató darabokkal, mint a bárszekrények és a melamin étkészletek, a hangulatos kiegészítőkkel, mint a plüss plédek és a sütőtök illatú gyertyák, valamint az összes legjobb rattan és fonott akcentussal a kollekcióban minden megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy otthonát a nyárról őszre váltsa. Nézze meg az alábbi öt kedvenc őszi trendünket - és kezdj el vásárolni most!

1. Frissített szórakoztató terek

Miután több mint egy évig nem láthatták a családot és a barátokat, sokan izgatottak, hogy visszatérjenek az otthoni szórakoztatáshoz. "Az emberek igyekeznek a lehető legbiztonságosabban szórakoztatni, mert a COVID-19 még mindig itt van, így sok kinti őszi partit fogunk látni" - mondja Wilker. A melamin étkészlet , a galvanizált fém edények és a fa tálalótálcák nagyszerű kültéri szórakoztató darabok, mert törhetetlenek.

A bárkocsi egy másik lényeges szórakozási eszköz. "A bárkocsi fantasztikus, mert olyan többcélú darab. Annyi mindent lehet belőle csinálni: előétel-, ital-, desszert- és s'mores-állomást is, amelyet a tűzrakóhely mellé állíthatunk" - mondja Wilker. A Crossmill bárszekér (169 $) két nagy polccal és lógó állványokkal rendelkezik a poharak számára. Ráadásul görgőkön áll a könnyű szállítás érdekében.

2. Hideg időjárás szabadtéri élet

Ahogy az időjárás hidegebbé válik, a háztulajdonosok új módokat találnak a szabadtéri élet meghosszabbítására. "Mindenki nem csak a közvetlen családtagokat akarja szórakoztatni, így egyre több lesz a kinti összejövetel, ahol mindenki a tűzrakóhely körül ül" - mondja Wilker. Ha saját szabadtéri szentélyt szeretne létrehozni, vásároljon egy tágas teraszbútor-készletet és rengeteg díszpárnát. Ezután gyűljetek össze egy gázüzemű tűzrakóhely köré, és télig használd ki a teraszt.

3. Hangulatos hangulat

Sokan megszoktuk, hogy otthon meghúzódjunk, és ez a trend nem fog egyhamar eltűnni. "Idén minden arról szól, hogy kényelmes, otthonos legyen otthon, és csatlakozz a családhoz, és csak élvezd az együttlétet" - mondja Wilker. Mi mással tehetnéd otthonodat kényelmessé és hívogatóvá, mint azzal, hogy rengeteg díszpárnával díszíted, plüss takaróba burkolózol, és meggyújtasz egy-két sütőtök illatú gyertyát. Egész éjjel a kanapén kuporogni még sosem hangzott ilyen jól.

4. Bársony kiegészítők

Ha egy merész színnel szeretnéd feldobni az őszi dekorációját, próbáld ki egy kis bársony beépítését. "A bársony visszatért. Ékszertónusokban látjuk, mint a gazdag arany, a mély zöldek és a szilva lilák" - mondja Wilker. A bársonybútorok, mint ez a Marlowe Lounge Chair vagy a Reed Faux Velvet Dining Chair, a luxus érzetét keltik, miközben puhák és kényelmesek. A bársony padlópárnák vagy akár a hímzett bársony ágyneműgarnitúrák egy szép akcentus színt adhatnak, amely sokféle stílusban működik.

5. A természetre utaló jelek

Az olyan természetes textúrák, mint a rattan, a nád és a fonott fonás népszerűek lesznek ebben a szezonban. "Az emberek bent és kint is szeretnének lenni, ezért sok tengerparti-közönséges trendet látunk természetes anyagokkal, amelyek mind a kényelemről szólnak" - mondja Wilker. "Azt akarják, hogy a dolgok nagyon organikusnak érezzék magukat az otthonukban.

Sokat gondolkodnak azon, hogy milyen anyagokból készülnek a bútoraik és a kiegészítőik, így a rattan most óriási divat." Rengeteg természetes kiegészítővel díszítheti otthonát, például fonott tálcákkal (25 dollár), nádból készült tárolóládákkal és rattanból készült kerek kosarakkal, amelyek dupla tárolóként szolgálnak az extra takarók és párnák számára.