, 2021/10/21

Az adventi naptár kinyitása minden decemberi napon az egyik kedvenc klasszikus ünnepi hagyományom, de már nem csak a csokoládéval teli kartondobozokra korlátozódik!

adventi kalendárium

Jelenleg számos boros adventi naptár van a piacon (személyes kedvencem), valamint több tucat más különleges naptár, amelyek olyan dolgokkal vannak tele, mint gyertyák, szépségápolási termékek, lekvárok és még sok más dolog. Átfésültem az üzleteket, hogy megtaláljam a kedvenc tematikus adventi naptáraim közül azt a maroknyit, amelyek segítségével stílusosan számolhatsz vissza a karácsonyig.

Idén kényeztesd magad egy öngondoskodó adventi naptárral, vagy szerezz be egyet, amely tele van a kedvenc teáiddal vagy kávéiddal. És mivel a legtöbbjüket december 1-jén azonnal el akarod kezdeni, javasoljuk, hogy azonnal rendeld meg a tiédet. A szokásos 24 napos naptárakat december 1-jén kell elkezdeni, hogy minden egyes számozott ajtó megfeleljen a hónap napjának, és az utolsó ajtó kinyitásával karácsony este érjen véget. A 12 napos naptárakat azonban akkor lehet kinyitni, amikor csak akarod: Kezdje el a hónap elsején, és nyisson ki egyet minden második napon, vagy kényeztesse magát egy kis extra karácsonyi hangulatban az évszak során.

Aldi adventi naptárak

Az idei év talán legnépszerűbb választása az Aldi jellegzetes borkalendáriuma. Ez a negyedik év, hogy az államban elérhető, és elég nagy felhajtást generált. November 3-án kerül a boltokba, és valószínűleg már aznap elfogy, ezért azt javasoljuk, hogy ha szeretnél egyet, már reggel menj oda. Ha a boros naptár elfogyott, az Aldi rengeteg más szezonális adventi naptár közül is választhatsz, köztük egy ízletes sajtos visszaszámlálót is!

Godiva adventi naptár

Ha még nem állsz készen arra, hogy megválj a hagyományoktól, vásárolj egy ínyenc csokoládé adventi naptárat maguktól a csokoládé szakértőitől. Ez az ünnepi doboz klasszikus tej-, ét- és fehér csokoládékat tartalmaz, valamint a márka jellegzetes ízvilágát, a tejganache bliss, a málna csillag, a sötét menta medalion és még sok más csokoládét. Az ajtók mögött még egy csokimikulás, egy hóember és egy pingvin is rejtőzik!

Jack Daniels adventi naptár

Felhívás minden whiskyrajongónak! Ez az ultra-ünnepi naptár a Jack Danielstől tökéletes módja annak, hogy a mozgalmas hónapok után lecsendesedj. A naptár 24 ablakban márkás tárgyak, például felespoharak, valamint a híres whisky többféle ízű és méretű változatai találhatók. Rendeld meg online, vagy hívd fel a helyi italboltot, hogy megtudd, van-e a boltban, mielőtt elindulsz megvásárolni.

Sephora Collection adventi naptár

Ha szeretsz pazarolni a smink- és bőrápolási termékekre, akkor érdemes megkínálnod magad ezzel a Sephora dobozával. A 24 darabos naptár a Sephora legnépszerűbb szépségápolási cikkeit, bőrápolási termékeit és kiegészítőit tartalmazza. A számozott ajtók mögött 15 teljes méretű terméket és kilenc mini terméket találsz - mindössze 45 dollárért teljes lopás.

Tea adventi naptár

Ez a megfizethető ünnepi visszaszámlálás tökéletes mindenkinek, aki télen is szeret egy csésze forró teát. Tele van 25 finom organikus teafilterrel, olyan ünnepi ízekben, mint a fehér csodaország, a boldog ünnep és a mézeskalácsos finomság. Szórakoztató módja annak, hogy kipróbáljon különböző teafajtákat anélkül, hogy minden ízből egy egész dobozra szánná magát. Szállításra nem kapható, de megrendelheti a helyi Cost Plus World Marketben történő átvételre.

Szépség adventi naptár

Akár ön-, akár bőrápolásra vágysz, a The Body Shop adventi naptáraiban mindenki számára találsz valamit. Tele vannak a The Body Shop legkelendőbb kedvenceivel, köztük luxus bőrápolási termékekkel, népszerű sminktermékekkel és természetesen nyugtató arcmaszkokkal. A naptárak tavaly gyorsan elfogytak online, így ha nem tudsz egyet is szerezni online, akkor a boltban is megvásárolhatod őket.

Gyertya adventi naptár

Ha azon kaptad magad, hogy a szokásosnál több illatos gyertyát gyújtasz, mivel otthonról dolgozol, ez a naptár tökéletes ajándék lesz neked, tőled. 12 kis gyertyát tartalmaz, amelyeket kézzel öntenek tiszta égésű kókuszviaszból, olyan illatokban, amelyek komolyan mennyei illatok.

Bőrápolási adventi naptár

Kényeztesd magad egy otthoni wellness-nappal, amelyet a Beekman 1802 24 napos adventi naptárával könnyedén elkészíthetsz. A naptár a márka legnépszerűbb bőrápolási termékeinek utazási méretű változatait tartalmazza, köztük az írós tisztítót, a tejes lemosót, a tejcseppeket, a tejes iszapot és még sok mást.

kávé adventi naptár

Kávés adventi naptár

Ahogy az ünnepi szezon felpörög, készíts magadnak minden reggel egy finom, újfajta kávét ezekkel a luxus ízesített kávékkal. A készlet gyömbér, levendula, borsmenta churro és tökfűszer ízesítésű kávékat tartalmaz, 12 féle ízletes tejszínesítővel együtt.

Candy adventi naptár

Ennek az édességes adventi naptárnak a 24 fiókja a Sugarfina legkelendőbb édességeivel van tele. Nyisd ki az ajtót december minden napján, hogy felfedezd az étcsokoládés tengeri sós karamellákat, a barackos Bellini cukorkákat, a görögdinnye szeleteket, a születésnapi torta karamellákat és a mennyei savanyúságokat.

Rituals adventi naptár

Ez a bőr- és testápoló adventi naptár tele van gyönyörű papírházakkal és fákkal, amelyekben utazási méretű termékek vannak a Rituals-tól. A darabok olyan szépek, hogy karácsonyi kandalló-kijelzőként is használhatod őket, ha óvatosan kinyitod őket!