, 2021/10/21

Imádom a jó szezonális gyertyákat, a karácsonyi illatok pedig a kedvenceim. Minden évben a Bath & Body Works felé veszem az irányt, hogy feltöltsem az összes szeretett illatomat, és az idei ünnepi gyertyakollekció teljesen finom (imádom a fűszeres mézeskalácsot és a sós karamellás tojáslikőrt).

népszerű karácsonyi gyertya

De bármennyire is jók az új szezonális illatok, mindig visszatérek a klasszikusokhoz. És mint kiderült, nem én vagyok az egyetlen. Megkérdeztük a Bath & Body Works csapatát, melyek a legnépszerűbb ünnepi gyertyaillatok, és amit mondtak, nem volt nagy meglepetés. Megosztották velünk minden idők öt legkelendőbb ünnepi gyertyaillatát, éppen időben, hogy te is beszerezhess néhányat. Szerezz be egyet a legjobb barátnődnek karácsonyi ajándékba, vagy adj egyet praktikus ünnepi ajándékként - mert kinek ne jönne jól egy ünnepi, illatos gyertya?

1. Friss balzsam

A Bath & Body Works legkelendőbb ünnepi illata a Fresh Balsam, ami nem meglepő, hiszen olyan illata van, mint egy karácsonyfafarmnak egy csípős téli napon. Ez egy olyan illat, amely azonnal kedvet csinál a fa feldíszítéséhez és egy maréknyi ajándék becsomagolásához, amit alá lehet tenni. Ez a rajongók által kedvelt karácsonyi illat az erdei balzsam, a ropogós eukaliptusz, a fenyőágak, a cédrusfa és egy csipetnyi édes citrus kombinációjából készül.

2. 'Tis the Season

A második legnépszerűbb gyertya az egyik kedvencem. A 'Tis the Season egy élénkpiros gyertya, amelynek illata gazdag alma, édes fahéj és cédrusfa. Ez az illat az én ajándék gyertyám, mert az édes és a fűszeres tökéletes kombinációja - és pont olyan illata van, mint a karácsonynak.

3. Frosted Cranberry

A 3. helyen jön a Frosted Cranberry - egy másik élénkpiros gyertya, amely tökéletesen illeszkedik a klasszikus piros és zöld karácsonyi dekorációhoz. Ennek az illata jeges áfonyára, szőke fára, piros almára és tonkababra emlékeztet.

4. Téli

Ahogy a neve is sugallja, a Winter illat olyan illatú, mint egy hideg és ropogós séta a szabadban. A fehér téli fák, a fenyőtű, a pezsgő klementin és a fűszeres szegfűszeg jegyeit ötvözi, amelyek a hóban tett sétákra és a fűszeres bögre almaborra emlékeztetnek. Mivel nem kifejezetten karácsonyi, ezt az illatot bárkinek ajándékozhatod az évnek ebben az időszakában. Tökéletes az irodai ajándékcseréhez vagy a félév végi tanári ajándékhoz.

5. Téli Candy Apple

A top ötös listát a Winter Candy Apple zárja, a Bath & Body Works kultikusan kedvelt karácsonyi illata. A kandírozott alma, a ropogós körte és a narancs illatával ez egy ragyogó és vidám illat, amely azonnal ünnepi hangulatba hoz.